31.12.12

Τους έκοψαν την ώρα του σεξ για να τους κάνουν... έλεγχο!

Το «παράνομο» ζευγαράκι βρήκε... ερωτικό καταφύγιο στο χώρο του παλιού λιμεναρχείου της Πάτρας αλλά με τίποτα δεν φανταζόταν ότι θα αποτελούσε αντικείμενο... ελέγχου από λιμενικούς!
Όλα συνέβησαν το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου με πρωταγωνιστές έναν άνδρα και μία γυναίκα γύρω στα 30, παντρεμένοι και οι δύο, ενώ η γυναίκα μητέρα δύο παιδιών!  
Το περιστατικό προσέλκυσε την προσοχή περαστικών οι οποίοι άκουσαν τη φασαρία και έσπευσαν για να δουν τι συμβαίνει.
Σύμφωνα με το dete.gr, αυτό που αντίκρισαν ήταν την εξαγριωμένη γυναίκα να απειλεί ακόμα και να χτυπήσει τον εραστή της, επειδή θεωρούσε αυτόν υπεύθυνο για το ρεζιλίκι που υπέστη όταν οι άνδρες του λιμενικού πλησίασαν το όχημα για να κάνουν έλεγχο και τους έπιασαν στα πράσα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης!
Κι αυτό, όπως προέκυψε από τα λεγόμενά της, διότι εκείνος την διαβεβαίωνε πως στο συγκεκριμένο σημείο θα ήταν ήσυχα και δεν θα τους έβλεπε κανείς. Aντιθέτως, όχι μόνο τους είδαν αλλά έμπλεξαν και με ελέγχους! Είχαν φτάσει ο καθένας με το δικό του αυτοκίνητo στο χώρο του πάρκινγκ του παλιού λιμεναρχείου της Πάτρας (στο ύψος της οδού Γούναρη) και η γυναίκα μπήκε στο όχημα του εραστή.
Κάποια στιγμή όμως πλησίασαν δύο μοτοσικλετιστές του λιμενικού που περνούσαν από το σημείο. Οι ένστολοι πλησίασαν ανάβοντας τους φάρους των μηχανών και το ζευγάρι ταράχτηκε! Η γυναίκα προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το κάθισμα. Οι λιμενικοί έκαναν νόημα στον οδηγό να κατέβει.
Ο άνδρας κατέβηκε μισόγυμνος από τη μέση και πάνω και του ζήτησαν άδεια και δίπλωμα. Δυστυχώς δεν είχε κανένα έγγραφο, γι' αυτό και απαίτησαν να κατεβεί και η συνεπιβάτης! Ο άνδρας παρακαλούσε να μην συμβεί αυτό αλλά ο έλεγχος έπρεπε να γίνει ώστε να πιστοποιηθεί πως δεν επρόκειτο για κακοποιούς...
Τελικά η γυναίκα κατέβηκε έχοντας σκεπάσει όλο το κεφάλι της με ένα παλτό. Μάταιο όμως αφού υποχρεώθηκε να δώσει την ταυτότητά της. Γι' αυτό και εξαγριώθηκε τόσο, όχι με τους λιμενικούς οι οποίοι έκαναν τη δουλειά τους, αλλά με τον εραστή της που την καθησύχαζε ότι δεν θα έμπλεκαν...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου