22.12.12

Αντί για ελιές μάζεψε ...ρουκέτες!!

Πυροτεχνουργοί έσπευσαν στο σημείο και ο χώρος αποκλείστηκε !
Ελιές πήγε να μαζέψει από το λιοστάσι του στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, αλλά πήρε την τρομάρα της ζωής του ο ιδιοκτήτης όταν είδε μπροστά του ένα μεταλλικό κουτί γεμάτο… ρουκέτες! 
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες του τοπικού τμήματος απέκλεισαν την περιοχή.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το κουτί με το πολεμικό υλικό βρισκόταν στο μαντρότοιχο του ελαιώνα και ενημέρωσαν τη Μεραρχία που εδρεύει στα Ιωάννινα για να στείλει πυροτεχνουργούς. Οι ρουκέτες είναι παλαιές και πιθανολογείται ότι προέρχονται από την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ώσπου να φτάσουν οι ειδικοί του στρατού που θα ερευνήσουν αν υπάρχει και άλλο επικίνδυνο υλικό στο λιοστάσι, ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος και φυλάσσεται από τους αστυνομικούς.
Με ένα παλιό περίστροφο που είχε στο μύλο του έξι φυσίγγια κυκλοφορούσε στα Χανιά ένας 42χρονος Έλληνας, όταν έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών του Τ.Α.Ε. Αποκορώνου. Ο «πιστολέρο» συνελήφθη και άνδρες της Ασφαλείας τον ανακρίνουν για να εξακριβώσουν αν έχει και άλλα όπλα στην κατοχή του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων για παράνομη οπλοκατοχή.
thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου