4.4.13

Τσιγγάνοι πήγαιναν στην Ηλεία για να κάνουν ...ψιλά τα πλαστά 20 Ευρω !

Οι τσιγγάνοι εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο στο ύψος της Αμαλιάδας - Τα όσα είπαν στους αστυνομικούς προκαλούν αίσθηση και εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις...

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τρεις τσιγγάνοι, που συνελήφθησαν μετά από έλεγχο για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων. Συγκεκριμένα οι τρεις συγγενείς βρέθηκαν να κατέχουν 100 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχων σε μπλόκα που έχουν στηθεί σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Ηλείας, σταμάτησαν για έλεγχο και το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις τσιγγάνοι, στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος της Αμαλιάδας.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή τους τα 100 χαρτονομίσματα. Με μια πιο προσεκτική ματιά έγινε αντιληπτό πως τα χρήματα ήταν πλαστά και οι ίδιοι λίγο αργότερα, αποκάλυπταν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες είχαν «αγοράσει» τα χαρτονομίσματα από την Αθήνα, προκειμένου να τα «πλασάρουν» στην αγορά της Ηλείας και να αποκομίσουν σημαντικό όφελος. Για το περιστατικό αυτό αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου