6.4.13

Αυτό το είδος σεξ προτιμά το 87% των γυναικών

Οι γυναίκες σίγουρα θέλουν την περιπέτεια στην σεξουαλική ζωή τους. Δεν είναι λίγες οι οποίες έχουν βρεθεί στο κρεβάτι κάποιου αγνώστου απλά για να περάσουν κάποιες  ωραίες καυτές στιγμές.
Παρ΄όλα αυτά, μία έρευνα της durex ανάμεσα σε 2.000 άντρες και γυναίκες αποδεικνύει περίτρανα ότι το συναίσθημα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στο σεξ.
 Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, το 87% των γυναικών παραδέχτηκε ότι το καλύτερο σεξ που έκαναν ήταν με κάποιον τον οποίον γνώριζαν, εμπιστεύονταν, ακόμη και με κάποιον πρώην με τον οποίο είχαν επανασύνδεση.
Το ίδιο σχεδόν ισχύει και για τους άντρες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους με 95%, δήλωσαν ότι το συναίσθημα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Η έρευνα περιελάμβανε άτομα άνω των 25, τα οποία έχουν κατασταλάξει στο τι ζητάνε από τη σχέση τους με το άλλο φύλο. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, και τα δύο φύλα θέλουν σαφέστατα κάτι βαθύτερο από το περασμα μίας βραδιάς με έναν άγνωστο.
H Χάννα Ρόσσιν, δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Το τέλος των ανδρών», (Τhe end of men 2012) σχολίασε την έρευνα λέγοντας ότι οι γυναίκες μπορεί να κάνουν one night stand με κάποιον άγνωστο, αλλά αυτού του είδους οι εμπειρίες δεν θα τις καθορίσουν.
Είναι σαν απλά σαν φωτογραφίες που απλά θα επανέλθουν στη μνήμη τους. Αντιθέτως, τις σχέσεις ουσίας θα τις θυμούνται για πολύ καιρό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου