5.4.13

Δηλώσεις συμμετοχής στην 2η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας

  Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 18 Απριλίου !
 
Η 2η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας / 2013 θα είναι πιο πλούσια, πιο μεγάλη και πιο όμορφη από πέρυσι. Για το λόγο αυτό, όσοι επιθυμούν να μετάσχουν και να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν ή να προβάλουν τη δράση τους ως φορείς, θα πρέπει να το δηλώσουν εγκαίρως, μέχρι την Παρασκευή 18 Απριλίου.
Για την άρτια διοργάνωση της Έκθεσης, που θα διεξαχθεί από 25 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης η αρμόδια Επιτροπή, που έχει συσταθεί με απόφαση του Δημάρχου. Η επιδίωξη του Δήμου είναι να μετάσχουν στην Έκθεση όλοι οι φυτωριούχοι της Μεσσηνίας, προκειμένου να παρουσιάσουν άνθη και φυτά, προϊόντα περιποίησης κήπου και υπηρεσίες που παρέχουν, κατά τις 9 ημέρες της διάρκειάς της. 
Την Έκθεση θα πλαισιώσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, για την επιτυχία της θα εργαστούν εθελοντές που βοηθούν στις δράσεις του το Δήμο Καλαμάτας, ενώ θα διεξαχθούν και εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές σχολείων. Ο Δήμος Καλαμάτας επιδιώκει τη συνεργασία με το ΤΕΙ Καλαμάτας, για τη διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας, δεδομένου ότι το Ίδρυμα διαθέτει τμήμα αντίστοιχης επιστημονικής εξειδίκευσης.
Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τους αριθμούς 27213 60846 ή 60854, είτε να αποστείλουν επιστολή στη διεύθυνση: p.kanti@kalamata.gr
Για εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε μαθητές σχολείων, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με το Δημήτρη Βεργόπουλο στο τηλ. 6936 634454.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου