5.4.13

Ηθοποιός «ανέβασε» κατά λάθος το στήθος της στο Twitter!

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σαπουνόπερα «Coronation Street» στο ρόλο της Tina McIntyre, όμως όσοι έδωσαν και μια δεύτερη πιο… προσεκτική ματιά στην Michelle Keegan κατάλαβαν ότι είναι μια γυναίκα που θα τους ξαναπασχολήσει!

Και να που ήρθε αυτή η στιγμή! Μπορεί η 25χρονη ηθοποιός να είχε δηλώσει στο περιοδικό «Hello» ότι «με κάνει να γελάω που με θεωρούν σέξι, γιατί θεωρώ ότι δεν είμαι καθόλου», αλλά δείχνει να είναι κάτι που τελικά πιστεύει και με το παραπάνω!

Το βράδυ της Πέμπτης, η Michelle «άναψε» φωτιές στο Instagram, με την topless φωτογραφία που ανέβασε. Για την ακρίβεια δεν είναι καν μια ημίγυμνη φωτογραφία, είναι μόνο το πλούσιο στήθος της ηθοποιού!

Την ίδια ώρα, φωτιά έπαιρνε και ο λογαριασμός της στο twitter, από μια ακόμα φωτογραφία που ανέβασε από την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της και φαινόντουσαν μόνο τα πόδια της!

Έξι δευτερόλεπτα: τόσο έμεινε στο λογαριασμό της πληθωρικής Michelle η φωτογραφία του υγρού και γεμάτου σαπουνάδες στήθους της, ήταν όμως ήδη αργά, καθώς είχε ήδη προλάβει να αναμεταδοθεί μέσω των social media!

Δεν άργησε να έρθει και η δικαιολογία από την ηθοποιό, που κατηγόρησε ευθέως το φίλο της, Hayley Moynihan ότι εκείνος κρύβεται πίσω από την αποκαλυπτική ανάρτηση, με τη μάνατζέρ της να συμπληρώνει ότι έχει τους κωδικούς της!

Όπως και να έχει, όμως, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει… Αλλάζει;



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου