" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.4.13

Έκαναν... «τρίο» σε πατάρι μπαρ των Χανίων !

Μια ακόμη έφοδος των αστυνομικών των Χανίων σε μπαρ, οδήγησε στην σύλληψη δύο γυναικών από την Ρουμανία, οι οποίες πιάστηκαν γυμνές να «περιποιούνται» ημίγυμνο Έλληνα στο πατάρι του καταστήματος !!

Η έφοδος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων στο μπαρ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Χανίων, έγινε στις 2 τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί μόλις ανέβηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πατάρι του μπαρ, είδαν δύο γυμνές Ρουμάνες να «ασχολούνται» με έναν ημίγυμνο Έλληνα, ο οποίος είχε πληρώσει 30 ευρώ για κάθε γυναίκα.

Οι δύο Ρουμάνες συνελήφθησαν για ακόλαστες πράξεις, ενώ δεν είχαν βιβλιάρια υγείας.

Επίσης συνελήφθη μια ακόμη Ρουμάνα που δεν είχε βιβλιάριο υγείας καθώς και 33 χρονη Ελληνίδα ως υπεύθυνη του μπαρ με την κατηγορία της μαστροπείας.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 390 ευρώ, το βιβλίο των πελατών με άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία και δύο ασυρμάτους επικοινωνίας των «τσιλιαδόρων» του μαγαζιού...flashnews.gr

Να σημειωθεί πως είναι η πολλοστή έφοδος αστυνομικών σε μπαρ των Χανίων στο πλαίσιο εκστρατείας κατά της εκμετάλλευσης γυναικών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου