2.5.13

Αίσιο τέλος για την διπλή εξαφάνιση στη Σάμο

Χρειάστηκαν έξι ώρες αγωνιώδους έρευνας για να εντοπιστούν η 80χρονη γιαγιά με το 18 μηνών εγγόνι της που εξαφανίστηκαν στη μία το μεσημέρι από την περιοχή των Μυτιληνιών.
Η ηλικιωμένη γυναίκα που είχε έρθει στο χωριό για τις διακοπές του Πάσχα πήρε τον εγγονό της προκειμένου να κάνουν μια βόλτα λίγο έξω από το χωριό. Γρήγορα όμως έχασε τον προσανατολισμό της.
Τελευταία φορά την είδαν στις 2 το μεσημέρι σύμφωνα με όσα είπαν κάτοικοι του χωριού που ήδη είχαν πληροφορηθεί για το συμβάν από τους γονείς του μικρού που άρχισαν να ανησυχούν. Επίσημα η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 5 το απόγευμα.
Τέλος μετά από έρευνες βρέθηκαν και οι δύο ένα χιλιόμετρο έξω από τους Μυτιληνιούς και 200 μέτρα πάνω από τον δρόμο σε ένα επικίνδυνο σημείο με απόκρημνα βράχια στη θέση Τρουβάλα. Ευτυχώς γιαγιά και εγγονός ήταν σε καλή κατάσταση και μόνο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε ειδοποιηθεί.
Την επιχείρηση εντοπισμού συντόνιζε ο αστυνομικός διευθυντής Δημήτρης Χιωτέλης με τον εντεταλμένο προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Στάτζο και συμμετείχαν άνδρες της Αστυνομίας , το Παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης , της Πυροσβεστικής και του στρατού

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου