22.6.13

Η παρέλαση των σταρ στο Costa Navarino...




Δεν θα είναι μόνο ο Ίθαν Χοκ που επισκέπτεται το Costa Navarino φέτος. Τόσο η συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Before Midnight», Ζιλί Ντελπί, όσο και ο σκηνοθέτης, Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, αλλά και ο γνωστός παραγωγός ταινιών Τέρι Ντούγκας έχουν μεταβεί ήδη στο συγκρότημα στη μαγευτική παραθαλάσσια περιοχή της Μεσογείου μετά την πρεμιέρα της ταινίας που έγινε την περασμένη Τρίτη, 11 Ιουνίου, στο Παλάς.

Ως γνωστόν, ο Ιθαν Χοκ οδεύει για δεύτερη φορά στο Costa Navarino μετά τις διακοπές του το καλοκαίρι του 2012. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκρότημα -όπου μαθαίνω ότι αυτήν την εποχή βρίσκονται μέλη γνωστών βασιλικών οικογενειών του εξωτερικού- βρέθηκε επίσης η γνωστή Βρετανίδα συγγραφέας του bestseller «Το νησί», Βικτόρια Χίσλοπ, και ο Σκωτσέζος θρύλος του γκολφ Κόλιν Μοντγκόμερι.

Οι παραπάνω ήταν παρόντες το περασμένο Σάββατο, 8 Ιουνίου, στα εγκαίνια της νέας πλατφόρμας σύγχρονης τέχνης «Costa Navarino: Engaging Art» στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή του Costa Navarino. Ο λόγος για την έκθεση που έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Αντωνίτσης.

Κι αν στην επίσκεψη του Ιθαν Χοκ και της παρέας του κρύβεται ο παραγωγός Χρήστος Κωνσταντακόπουλος, γιος του ιδρυτή του Costa Navarino, του θρυλικού εφοπλιστή καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, στην έκθεση «Engaging Art» cherchez la femme: ο λόγος για τη σύζυγο του έτερου γιου του καπετάν Βασίλη, Αχιλλέα, τη δραστήρια Κωνστάντζα Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου, που ενορχήστρωσε το γεγονός.


* Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Κεφάλαιο" της 15ης Ιουνίου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου