18.6.13

"Σάπισε" στο ξύλο τροχονόμο για να μην πληρώσει το πρόστιμο!

Πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού ενστόλου από πολίτη εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στο Ηράκλειο, με το θύμα να βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο δράστης στο αυτόφωρο!
Ο έλεγχος που έκανε ο τροχονόμος στον 44χρονο και η απουσία όλων των απαιτούμενων από το νόμο εγγράφων (δίπλωμα οδήγησης, ασφάλεια, αταξινόμητη μοτοσικλέτα) αλλά και του απαραίτητου κράνους, αντί να οδηγήσει στην επιβαλλόμενη κλήση, έφερε συμπλοκή εν μέση οδό στο κέντρο του Ηρακλείου, μπροστά στα βλέμματα δεκάδων πολιτών. 
Όπως αναφέρει η «Πατρίς ο υπαστυνόμος της Τροχαίας βρισκόταν προχθές το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας όπου συμμετείχε στα κυκλοφοριακά μέτρα που είχαν ληφθεί για τον μαραθώνιο «Run Greece».
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος κινούμενος με τη μηχανή του προσπάθησε να μπει στον «κλειστό» για το μαραθώνιο χώρο. Τότε ο αστυνομικός του έκανε σήμα να σταματήσει.
Κάποια στιγμή όταν ο ένστολος βρισκόταν ήδη στο περιπολικό για να δώσει τα στοιχεία του ελεγχόμενου ατόμου στο «100» και για να ακολουθηθεί η διαδικασία για την επίδοση της κλήσης, ο 44χρονος, όπως καταγγέλλεται, άνοιξε την πόρτα του περιπολικού και άρχισε να γρονθοκοπά τον τροχονόμο στο κεφάλι και στην πλάτη, εξυβρίζοντάς τον, ενώ από τη μανία του δε γλίτωσε ούτε η στολή του την οποία έσκισε.
Μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε ο τροχονόμος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί, αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, του έδωσαν εξιτήριο. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη ο οποίος έλεγε σύμφωνα με πληροφορίες ότι επιτέθηκε στον τροχονόμο επειδή δεν έχει να πληρώσει το πρόστιμο.
Πάντως όπως διέρρεαν αστυνομικοί κύκλοι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία και τη δικαιοσύνη για διάφορα αδικήματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου