" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

20.6.13

O Χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης στην Costa Navarino

Πρεσβεύοντας την αρχή “δια βίου ευ αγωνίζεσθαι”, ο αθλητής Νίκος Κακλαμανάκης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας που άναψε το βωμό, συνεχίζει να μεταδίδει το μήνυμα “Με τη δύναμη των Ελλήνων, με τη δύναμη της Ελλάδας”, που έχει ήδη αποτελέσει έμπνευση και κινητήριο δύναμη για πολλούς ανθρώπους σε όλη τη χώρα. Μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα 
“Ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι ο αγώνας που δε δίνουμε...”, ο Νίκος Κακλαμανάκης θα επισκεφθεί περιοχές της Μεσσηνίας, πραγματοποιώντας ομιλίες με θέμα “Ταξίδι ζωής”. Στόχος της περιοδείας είναι να μεταλαμπαδεύσει  στους νέους την αγάπη του για τη θάλασσα και την Ελλάδα.

Στις 26 Ιουνίου, ο Ολυμπιονίκης θα βρίσκεται στο Navarino Dunes της Costa Navarino. Οι επισκέπτες των ξενοδοχείων The Westin Resοrt Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort θα γνωρίσουν από κοντά τον πρωταθλητή της ιστιοπλοΐας και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ομιλία του το απόγευμα, που εστιάζει στο πως μπορούμε όλοι μας να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις αλλά και να τις ξεπεράσουμε. Παράλληλα, η εκπαίδευση στην ιστιοπλοΐα, έχει στόχο να δείξει στους νέους 13-17 ετών πως να σέβονται και να αγαπούν τη θάλασσα καθώς και την εξοικείωση με τις αρχές της ναυτοσύνης που συνδέονται άμεσα με το μήνυμα που μεταφέρει ο Έλληνας πρωταθλητής. To Ιόνιο πέλαγος και η αμμώδης παραλία άνω του 1χλμ. που βρίσκεται μπροστά στο Navarino Dunes, είναι το ιδανικό σκηνικό όπου μπορούν να γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι όχι μόνο το άθλημα, αλλά και τις αξίες που μεταλαμπαδεύονται μέσα από αυτό.

Τις επόμενες ημέρες, το πρόγραμμα συνεχίζεται με επισκέψεις στην Κυπαρισσία, (27 Ιουνίου), τη Μεσσήνη (28 Ιουνίου) και ολοκληρώνεται στην Καλαμάτα (29 και 30 Ιουνίου).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου