12.10.13

«Άστραψαν και Βρόντηξαν » Διαγούπης - Αλιφέρη στην τηλεόραση ΒΕΣΤ

ΔΙΑΓΟΥΠΗΣ – ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ : ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ….ΕΧΕΙ ΦΩΣ –ΝΕΡΟ –ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΚΑΙ  ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ….ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ …ΟΡΗ ΣΤΑ… ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ !!!
Ο ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ !!!
«ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ »
Καλεσμένοι  του Θέμη Κανελλόπουλου  στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΒΕΣΤ ήταν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας  Καλλιρόης  του Δήμου Οιχαλίας Α. Διαγούπης  και η τέως δήμαρχος Μελιγαλά  Ελένη Αλιφέρη
Ο πρόεδρος της Κοινότητας που μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης της  Μεσσηνίας και γενικότερα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφέρθηκε με σαφήνεια  στο «παιχνίδι » με τα σκουπίδια που παίζεται το τελευταίο διάστημα στην Κοινότητα του, στον «παραπλανητικό » τρόπο αγοράς οικοπέδου από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ και στις μεγάλες ευθύνες Περιφέρειας και  στελεχών του Δήμου Οιχαλίας  που θέλησαν να φέρουν πρό τετελεσμένων γεγονότων τους κατοίκους της περιοχής .
Ο κος  Διαγούπης τόνισε για μία ακόμα φορά την απόφαση των κατοίκων να μην επιτρέψουν  να μετατραπεί η περιοχή τους σε χώρο υποδοχής απορριμμάτων όλης της Μεσσηνίας καθώς και περιοχών της Αρκαδίας τονίζοντας πως η Καλλιρόη θα γίνει νέα Κερατέα.
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ και η  Ελ.Αλιφέρη – ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ….ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ
 Η περιοχή μας βιώνει ένα δράμα …Το έχουμε ξαναδεί το έργο με την ΒΙΠΕ Μελιγαλά

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου