12.10.13

Άδειασε ή δεν άδειασε ο Αλευράς τον Τατούλη;

Ο Spartakos δε θέλει να πιστέψει ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς άδειασε τον Τατούλη στο θέμα των σκουπιδιών όπως λένε και γράφουν πολλά μέσα ενημέρωσης. 
Δεν θέλει να το πιστέψει γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Τατούλης έφτασε να συγκρουστεί με τον αγαπητό στους Μεσσήνιους Χρήστο Μαλαπάνη και για χάρη δικιά του. 
Αυτό ισχυρίζονται κάποιοι. 
Τη θέση του παραιτηθέντα Χρήστου Μαλαπάνη πήρε ο Παναγιώτης Αλευράς αν και ο Τατούλης μετά την παραίτηση  Μαλαπάνη είχε και άλλες επιλογές όπως τον Κώστα Τσαπόγα, το Γιάννη Αργυράκη και γιατί όχι την Ντίνα Νικολάκου.
Αδυνατεί ο Spartakos να δεχτεί ότι στην περίπτωση του Παναγιώτη Αλευρά ισχύει το «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».
Δεν το πιστεύει για έναν ακόμη λόγω, πολύ ισχυρό μάλιστα. 
Ο Παναγιώτης Αλευράς στηρίχτηκε και αναδείχτηκε μέσα από το σκληρό πυρήνα του τότε Βουλευτή Δημήτρη Κουσελά και μετά «πέταξε» για άλλα πολιτικά γραφεία που ήταν απέναντι από τον Κουσελά κάτι που δεν του το συγχώρεσαν ποτέ οι «Κουσελικοί».
Δε θα τολμούσε λοιπόν να αδειάσει τον Τατούλη έχοντας αυτή την προϊστορία γι΄ αυτό και αδυνατεί ο Spartakos να το πιστέψει.
Μα θα μου πείτε έχει παρελθόν γιατί να μην έχει και επαναλαμβανόμενο παρόν;
Εσείς μπορείτε να πιστέψετε ότι θέλετε ο Spartakos αδυνατεί να το πιστέψει και σηκώνει τα χέρια ψηλά….

Spartakos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου