5.2.14

Ελισάβετ προς Μίντλετον: «Φόρεσε μακρύτερες φούστες»

Παρεμβάσεις στη.. γκαρνταρόμπα της δέχθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κάθριν -κατά κόσμον Κέιτ Μίντλετον- ενόψει του ταξιδιού της στην Αυστραλία την ανοιξηΗ βασίλισσα ζήτησε από την Κέιτ να φορά πιο μακριές φούστες, πιο «τυπικά» κοσμήματα και όχι εκκεντρικά, καθώς και να φορά τιάρα, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Προκειμένου να πετύχει το λουκ της γαλαζοαίματης, η Βασίλισσα φέρεται να επιστράτευσε το δικό της στυλίστα για να βοηθήσει την Κέιτ να μαζέψει τις βαλίτσες τις για το ταξίδι που θα διαρκέσει τρισήμισι εβδομάδες. Επίσης, πρόκειται να δανείσει στην Κέιτ κοσμήματα και πολύτιμους λίθους από τη δική της συλλογή.
Ωστόσο η δούκισσα Κάθριν έχει ακόμη το έναν κάποιο λόγο στο τί θα φοράει. Υπάρχουν αναφορές που λένε ότι η Κέιτ ήδη βρίσκεται σε επαφή με σχεδιαστές του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν και την Άλις Τέρμπερλι για τη δημιουργία φορεμάτων για το ταξίδι της.
Ακόμη η κομμώτριά της θα πάει μαζί της στην περιοδεία, αλλά ακόμη «εκπαιδεύεται» στην τέχνη του χτενίσματος για τιάρα...
 ABC News

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου