24.2.14

Θρίαμβος Παναιγιάλειου στον πελοποννησιακό «εμφύλιο»

Ο Παναιγιάλειος ήταν ο θριαμβευτής στο πελοποννησιακό ντέρμπι με την Παναχαϊκή, την οποία συνέτριψε 4-0 με σκόρερ τους Μπούνα (35΄), Μπουρλάκη (48΄), Ατματζίδη (74΄) και Ουρτάδο (80΄) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, στον 1ο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 45 λεπτών εξαιτίας των συμπλοκών οπαδών του Παναιγιάλειου, που είχαν εγκλωβίσει το πούλμαν των φιλοξενούμενων, με τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο επί τούτω.

Στη διάρκεια του αγώνα υπήρξε μεγάλη ανησυχία από τον τραυματισμό του Πλέγα, όταν μετά από σύγκρουση με τον Αχπαρίδη ο νεαρός παίκτης της Παναχαϊκής έπεσε λιπόθυμος στον αγωνιστικό χώρο και τού γύρισε η γλώσσα. Στη συνέχεια ο 17χρονος ανέκτησε τις αισθήσεις του και σηκώθηκε, αλλά για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στον 2ο όμιλο, με γκολ του Χατζή στο 85ο λεπτό ο Αιγινιακός επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική στον 2ο όμιλο. Μετά την ήττα των πρωτοπόρων «Φαιάκων», η Νίκη Βόλου και ο Αιγινιακός μείωσαν τη διαφορά από την Κέρκυρα στους έξι και επτά βαθμούς, αντίστοιχα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου