19.4.14

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα σε όλη τη χώρα

Παροδικές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες, είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι πνέουν νοτιοδυτικοί 3- 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πρωτεύουσας φθάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου.
Νεφώσεις επικρατούν στη Θεσσαλονίκη, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία φθάνει στην πόλη τους 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη δυτική, βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου υπάρχουν νεφώσεις και σημειώνονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Χιόνια αναμένονται στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (περίπου πάνω από τα 1100 μέτρα). Στις υπόλοιπες περιοχές παρατηρείται αυξημένη συννεφιά, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν βαθμιαία από το απόγευμα. Η θερμοκρασία φθάνει τους 17 βαθμούς στη βόρεια και τη δυτική Ελλάδα, τους 20 στην κεντρική Ελλάδα και τους 19 στο Αιγαίο.
Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 4- 6 μποφόρ και στο Ιόνιο 3- 5 μποφόρ.
Αύριο, Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές βροχές και πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά και βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου