Αυτά ακούει ο Ν.Δήμου και γίνεται...τούρμπο! 
Μ. Σάββατο το πρωί, το μικρό Εμπραέρ από τον στόλο των κυβερνητικών VIP αεροσκαφών αναμένεται να απογειωθεί από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας για να μεταφέρει από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα το Αγιο Φως όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.  
Για λόγους οικονομίας (όπως ειπώθηκε) θα χρησιμοποιηθεί το μικρό Εμπραέρ και όχι το πρωθυπουργικό Gulfstream. Και επίσης για λόγους οικονομίας οι επιβάτες του θα είναι περιορισμένοι. Δηλαδή θα είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Α. Γεροντόπουλος, ο Εξαρχος του Παναγίου Τάφου, ο Μητροπολίτης Θηβών, εις εκ των αντιπροέδρων της Βουλής (και πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας) κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης και ένας βουλευτής, ο οποίος επελέγη με κάποια διαδικασία που δεν την γνωρίζω. 
Πρόκειται για τον γαλάζιο βουλευτή Λάρισας κ. Χρ. Κέλλα. Με την επιστροφή του κυβερνητικού αεροσκάφους στην Αθήνα και την απόδοση τιμών αρχηγού κράτους στο Αγιο Φως, δυο-τρία μεταγωγικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας θα είναι έτοιμα για να μεταφέρουν το Αγιο Φως παντού στην Ελλάδα, καθώς και αεροσκάφη της Aegean.