19.4.14

Μειωμένη σήμερα η έξοδος των εκδρομέων

Μειωμένη εμφανίζεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων από την Αττική συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες. Σήμερα, ως τις 11 το πρωί από τα διόδια των Αφιδνών πέρασαν 6.527 οχήματα. Από τα διόδια της Ελευσίνας πέρασαν 12.400 οχήματα. 

Με βροχόπτωση και κακοκαιρία συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων για τη γιορτή του Πάσχα στη βόρεια Ελλάδα.
Στην Κεντρική Μακεδονία η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά και μόνο στην επαρχιακή οδό Άρνισσας- Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρρας είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από το 12ο χιλιόμετρο μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο. Στη Δυτική Μακεδονία χιόνισε τις πρωινές ώρες στα ορεινά του νομού Φλώρινας χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις των εκδρομέων. Αλυσίδες θα χρειαστούν μόνο τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς μέσω Βιτσίου, από το 18ο έως το 30ό χιλιόμετρο.

Ο καιρός ωστόσο παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση. Την Κυριακή του Πάσχα στις περισσότερες περιοχές θα επικρατεί ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου. Εξαίρεση θα αποτελέσουν περιοχές στα βόρεια και στα βορειανατολικά της Ελλάδας και στο ανατολικό Αιγαίο, όπου μπορεί να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου