31.7.14

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : Εξιχνιάστηκαν άλλες δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

Οι δύο τσιγγάνοι παρουσιάστηκαν ως εφοριακοί σε έναν 85χρονο στο Στρέφι και του πήραν 180 ευρώ με το πρόσχημα ότι η κόρη του χρωστάει χρήματα, ενώ με τον ίδιο τρόπο είχαν καταφέρει να αρπάξουν 2.600 ευρώ από έναν 72χρονο στο Πουλίτσι Μεσσηνίας

Δυο μέλη της μεγάλης σπείρας απατεώνων που εξαπατούσαν ηλικιωμένους σε διάφορες περιοχές της χώρας και τους έπαιρναν χρήματα παριστάνοντας τους εφοριακούς, αναγνωρίστηκαν από δυο ακόμη θύματά τους σε περιοχές της Μεσσηνίας. 
Η συμμορία εξαρθρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Πρόκειται για δυο τσιγγάνους, έναν 45χρονο που έχει ήδη προφυλακιστεί με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή Καλαμάτας για δύο απάτες και μία ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων και έναν 52χρονο. Οι δυο τους αναγνωρίστηκαν από φωτογραφίες που έδειξαν οι αστυνομικοί του τμήματος Μεσσήνης σε δύο ηλικιωμένους που εξαπάτησαν τον Ιούνιο και τον Αύγουστο του 2013.

Πρόκειται για έναν 85χρονο στο Στρέφι στον οποίο οι δύο τσιγγάνοι παρουσιάστηκαν ως εφοριακοί και του πήραν 180 ευρώ με το πρόσχημα ότι η κόρη του χρωστάει χρήματα, ενώ με τον ίδιο τρόπο είχαν καταφέρει να αρπάξουν 2.600 ευρώ από έναν 72χρονο στο Πουλίτσι Μεσσηνίας. Και στις δυο περιπτώσεις είχαν δώσει και... απόδειξη για να γίνουν πιο πειστικοί και ο γραφικός τους χαρακτήρας αναγνωρίστηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου