5.4.15

Η 80χρονη που έχει πάει με 1.000 άντρες και ...συνεχίζει !



Δύο πράγματα λατρεύει η 80χρονη Shirley Andrews: το πλέξιμο και... το σeξ! Η ίδια αυτοαποκαλείται «σούπερ πούμα» και όπως λέει, έχει κοιμηθεί τα τελευταία 7 χρόνια με περισσότερους από 1.000 άνδρες. 
Μάλιστα, κάποιοι από τους εpαστές της ήταν μόλις 18 χρονών.
Όπως έχει αναφέρει, άρχισε να ασχολείται με τη βιομηχανία του ποpνό από το 2008, όταν έφτιαξε τα πρώτα της ερασιτεχνικά βιντεάκια στο σπίτι της και τα ανέβασε στο διαδίκτυο, λαμβάνοντας εκπληκτικά σχόλια.
Επιπλέον, η Shirley ισχυρίζεται πως συμμετέχει και σε όpγια, σε ένα από τα οποία συμμετείχαν 15 άνδρες. Η 80χρονη από την Καλιφόρνια πάντως είχε πολλές προτάσεις γάμου τα 5 τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, όμως αυτή δεν ένιωθε, ούτε νιώθει έτοιμη γι' αυτό το βήμα. Στο παρελθόν όμως έχει κάνει πολλούς γάμους, ενώ έχει αποκτήσει και πέντε παιδιά.
Ο μεγαλύτερος θαυμαστής της είναι ο Kyle Jones, μαζί με τον οποίο έχουν γυρίσει πολλά βίντεο και εκείνος δηλώνει πως του αρέσουν μόνο οι ηλικιωμένες.
Ο Kyle αυτήν την περίοδο βγαίνει με πέντε ηλικιωμένες κυρίες, από 68 έως 92 ετών, χωρίς αυτό να ενοχλεί τη Shirley, μιας και ούτε και η ίδια αρέσκεται στην αποκλειστικότητα. Ακόμα και η μεγαλύτερη σε ηλικία φίλη του Kyle, η Margie, παρά τα 92 της χρόνια, εργάζεται ως χορεύτρια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου