16.6.15

Π.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπέρμαχος της αξιοποίησης των γυναικών που εμπλέκονται η επιθυμούν να το πράξουν με την πολιτική δήλωσε ο πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την συνάντηση του με την πρόεδρο του διακομματικού συλλόγου πολιτικής αξιοποίησης γυναικών Ελλάδος Ζέτα Μάκρή. Μετά την συνάντηση τους ο πρόεδρος και η κ. Μακρή δήλωσαν ότι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «Θέλω, πέρα΄ από την Πρόεδρο, να συγχαρώ όλες σας για αυτή την πρωτοβουλία που έχετε αναλάβει και για όλο το έργο σας, καθώς και για τη διακομματική, στην κυριολεξία, σύνθεση, αλλά και πορεία. Και θέλω να σας πω ότι στον Τόπο μας, δυστυχώς, φτάνουμε στο σημείο να δημιουργούμε ποσοστώσεις για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις γυναίκες στον χώρο της πολιτικής. Κανονικά όχι μόνο ποσοστώσεις δεν έπρεπε να υπάρχουν, αλλά η ίδια η πολιτική θα έπρεπε να στρέφεται σε ένα κομμάτι της κοινωνίας από το οποίο έχει πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη. Ξέρω ότι αγωνίζεσθε προς αυτή την κατεύθυνση. Εύχομαι κάθε επιτυχία και - το κυριότερο – να βοηθήσετε τον Τόπο, ιδίως αυτές τις κρίσιμες ώρες».

Ζ.ΜΑΚΡΗ: «Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ήρθαμε για λόγους ουσιαστικούς, κυρίως, και όχι τυπικούς. Κάποιες από εμάς είχαμε την τύχη και την τιμή να υπάρξουμε συνεργάτες σας και ξέρουμε καλά το ενδιαφέρον σας, την αγάπη σας και την ειλικρίνεια των όσων λέτε. Πράγματι είναι διακομματικός ο Σύνδεσμος. Μέχρι τώρα είχε εξαιρετική παρουσία. Φιλοδοξούμε να τη συνεχίσουμε και καμαρώνουμε για τις διακρίσεις των μελών μας και ευχόμαστε να είναι περισσότερες στο μέλλον».



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 11.30 θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο  με τον Καγκελάριο της Δημοκρατίας της Αυστρίας κ. Werner FAYMANN.

Ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος,  επίσης αύριο :


-            Στις 10.00  θα δεχθεί σε ακρόαση τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Κυβερνητικού έργου κ. Χριστόφορο  Βερναδάκη.

-            Στις  13.00 ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και  παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου και του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά,   θα δώσουν τις διαβεβαιώσεις τους  οι νέοι Μητροπολίτες  Κεφαλληνίας Γεράσιμος Φωκάς και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος Μπαρδάκας.

-            Στις 14.00 θα δεχθεί σε ακρόαση τον Πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) κ. Γεώργιο Μιχελή.




Επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το απόγευμα και ώρα 21.40,    θα παρακαθίσει στο επίσημο δείπνο που διοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο Μουσείο της Ακρόπολης και θα απευθύνει  ομιλία με θέμα: «Η επικυριαρχία του οικονομικού επί του θεσμικού».

Α.Α.Α

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου