1.9.15

ΠΑΤΡΑ - Εντυπωσιακή εκπαιδευτικός… ρίχνει υπνωτικό στον άνδρα της!Ο «κερατάς» δεν έχει πάρει χαμπάρι, ενώ ο «άλλος» έρχεται από Αθήνα και… οργιάζει μέσα στο σπίτι!

Είχαν απορήσει με την όμορφη φιλενάδα τους (εκπαιδευτικό στο επάγγελμα) η οποία ολοένα και περισσότερο… πρόσεχε την εμφάνισή της και έδειχνε δείγματα περίεργης συμπεριφοράς, αλλά και με τον σύζυγό της ο οποίος αν και συνδικαλιστής στον χώρο εργασίας του και αεικίνητος… ήταν καταβεβλημένος και μονίμως κουρασμένος!
 Κάποιοι έφθασαν στο σημείο να πιστεύουν πως.. πάσχει από ασθένεια σε σχέση με την ψυχική του κατάσταση.
Κι όμως στην πράξη αποδείχτηκε πως η «αρρώστια» που είχε… έφερε την υπογραφή της αγαπημένης του μελαχρινής συζύγου!
Όπως αποκάλυψε στο φιλικό του περιβάλλον από την Αχαΐα, ο εραστής της , ο οποίος ζει στην Αθήνα, συχνά πυκνά επισκέπτεται την Πάτρα όχι όμως για να θαυμάσει τις ομορφιές της περιοχές αλλά της κρυφές χάρες της ερωμένης του.Κατά τα λεγόμενα του εραστή (ο οποίος είναι εκπαιδευτικός… ανωτάτων κλιμακίων) φιλοξενείται στο σπίτι της ερωμένης του με την ιδιότητα του οικογενειακού φίλου και ταυτόχρονα… περνά καλά… με την γυναίκα του σπιτιού!
Όπως ο ίδιος είπε, οι ερωτικές συνευρέσεις του παράνομου ζευγαριού είναι συνεχόμενες και χωρίς αναστολές μέσα στο σπίτι της παντρεμένης κυρίας και αυτό γιατί ... η κυρία ρίχνει υπνωτικό στον άνδρα της! «Φροντίζει να έχει καλά προετοιμάσει το έδαφος, άπειρες φορές ο σύζυγος κοιμάται στη κρεβατοκάμαρα και εμείς κάνουμε έρωτα στο σαλόνι» είπε με γέλιο ο εν λόγω εραστής, και συνέχισε: «Με τόσο υπνωτικό που του ρίχνει κατά τη διάρκεια το βραδινού φαγητού και κανόνια να χτυπάνε ούτε που θα το πάρει χαμπάρι ο καημένος ο άντραςτης».
Φυσικά ο εραστής ήταν και μεγαλόκαρδος!
 Μίλησε με συμπάθεια για τον «κερατά» σύζυγο! Στις πρόσφατες διακοπές τους εραστής και ερωμένη έζησαν στιγμές απόλαυσης μιας και ο σύζυγος από τις 10 το βράδυ ήταν στο κρεβάτι του. Φαίνεται όμως πως ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι αφού πέραν από τις εξομολογήσεις του εραστή της σε φιλική του παρέα , δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατά καιρούς του έχουν εντοπίσει να κάνουν βόλτες μαζί! Φυσικά το πρόσχημα υπάρχει:
«Οικογενειακοί φίλοι και γνώριμοι πολλών ετών»!

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου