1.9.15

Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ.

Γράφει: Ο Αιρετικός Μεσσήνιος.

Στην διαδρομή, την ιστορία και την καθημερινότητα της ΕΡΤ, ο ρόλος των πολιτικών κομμάτων και όχι μόνο του δικομματισμού, ήταν καθοριστικός για την λειτουργία των τμημάτων της αλλά και για το τι θα έκανε ο κάθε ένας εκεί μέσα .
Σε ότι ειδικά είχε να κάνει με τους δημοσιογράφους ,τα …κριτήρια αξιολόγησης  για τους περισσότερους ήταν ποιος πολιτικός θα έπαιρνε τηλέφωνο, ποιον θα επέλεγε ο πρόεδρος ,ποιον θα γούσταρε ο διευθύνων σύμβουλος ,η ο προϊστάμενος του τμήματος. 
Για την ΕΡΤ πριν ρίξει τον διακόπτη η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και  κάνει τα ρουσφέτια των προηγούμενων δεκαετιών  …ήρωες, χρειάζονται τόμοι εγκυκλοπαίδειας, για να καταγραφούν τα όργια σπατάλης που εντοπίστηκαν μετά από ατιμώρητες έρευνες εισαγγελικών αρχών από εξωτερικές και εσωτερικές παραγωγές μαϊμού που είτε έπαιξαν είτε όχι, μέχρι πακτωλό υπερωριών, και ασύστολες χρήσεις καρτών σε ταξίδια και αποστολές!!! .
Για την ΕΡΤ που εξαγνίστηκε μέσα από την κολυμβήθρα του ΣΥΡΙΖΑ ,ενώ προηγουμένως είχε φροντίσει να ταχτοποιήσει αυτούς που ήθελε ΠΑΣΟΚ στην συντριπτική πλειοψηφία με κάποιους ελάχιστους ΝΔ και κατά δήλωση τους ΝΔ, είτε για να βγουν στο γυαλί ,είτε για να καταλάβουν προνομιούχες θέσεις ,ο Παντελής Καψής  κατ επιβολή στον Σαμαρά του Ευάγγελου Βενιζέλου .Για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ,και να τους βαφτίσει όλους …ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη και αυτούς που με το ΠΑΣΟΚ ήταν ΠΑΣΟΚ και με την ΝΔ δήλωναν ΝΔ και μόλις ο αέρας άλλαζε έβριζαν. Σε αυτή την ΕΡΤ την… «εξαγνισμένη» ο κάθε ένας έχει αφήσει τις πατημασιές του, και καλά θα κάνουν, τα πουλιά ,τα αηδόνια οι θεατρίνοι και οι νεροκουβαλητές που χρησιμοποιούν ρουφιάνους  για να διατηρούν τα κεντημένα τους .Και αναφέρομαι σε αυτούς που ξέρουν ότι λειτουργούν έτσι. 
Αυτές τις ημέρες λοιπόν όπως πληροφορήθηκα ,μετά τα γκάλοπ που αφήνουν περιθώρια η Ν.Δ να είναι και πρώτο κόμμα παρατηρείτε ένας συνωστισμός .
Όχι αυτός της Σμύρνης ,αλλά αυτών που αλλάζουν τα πολιτικά κόμματα σαν τα πουκάμισα για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους ,τα μικροσυμφέροντα τους και να βγάλουν τα προσωπικά τους απωθημένα .Αμετανόητοι με τις ίδιες και χειρότερες πρακτικές, που γίνεται όπως γινόταν πάντα σκοτωμός για να πεις ένα δελτίο ,να κάνεις μια μετάδοση ,να παρουσιάσεις μια εκπομπή και κυρίως να ενταχτείς στην αποστολή μιας μεγάλης διοργάνωσης .Και όλα αυτά από τα ίδια πρόσωπα που ανακυκλώνονται τα τελευταία 20 χρόνια. 
Μεταξύ αυτών όπως είχε καταγγελθεί και είχε γραφτεί παντού ότι εργάζονται άτομα με μαϊμού απολυτήρια ,μαϊμού πτυχία, μαϊμού βεβαιώσεις σπουδών, για να καταλάβουν τις θεσούλες που έχουν. Και τι έγινε με όλα αυτά; 
Τι έγινε με όλα αυτά τα μαϊμού που το μέλος του Δ.Σ του ΠΣΑΤ δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φάνης Σκύφτας είχε ανά χείρας και περιέφερε μέχρι να ξαναγίνει ΕΡΤ από ΕΡΤ Οπέν. 
Τι τα έκανε αυτά τα στοιχεία ο κ. Σκύφτας; Και τι έγινε το πόρισμα του εισαγγελέα; Τι έγιναν; Πήγαν στα …σκουπίδια γιατί όλοι βολεύτηκαν. 
Στις διαδικασίες ΔΤ και ΝΕΡΙΤ που οι μαΙμουδιές είχαν την τιμητική τους σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην εργαζόμενη στην ΕΡΤ και νυν βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή έκανε παρεμβάσεις υπέρ συναδέλφων της που τότε δήλωναν Νεοδημοκράτες για να γίνουν… ΣΥΡΙΖΑ λίγους μήνες αργότερα!!!
Και τώρα συνωστίζονται τα ίδια πρόσωπα ,άλλοι ψάχνουν τα τηλέφωνα Κορομάτζου και Χατζή και άλλοι έχουν όπως λένε συνάδελφοι τους ανοιχτή γραμμή με την Αννούλα. 
Όσο για το ποιοι είναι αυτοί που έχουν γίνει επαγγελματίες στο παρολί και κοιμούνται ήσυχοι είτε για τι έχουν τους πολιτικούς ,είτε και πρασινοκόκκινους και όχι μόνο παράγοντες που τους στηρίζουν, αυτοί δεν είναι δύσκολο να τους εντοπίσετε. 
Ότι ποιο εύκολο. Αυτή είναι η ΕΡΤ στην πλειοψηφία της ,και το γνωρίζουν και τα τσιμέντα της Μεσογείων. Και δεν θα εκπλαγώ προσωπικά να δω εκ νέου, τους Συριζαίους «Επαναστάτες» να κάνουν το κουμάντο και με την ενδεχόμενη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ότι άλλο προκύψει. Και μετά περιμένετε εσείς να αλλάξει η χώρα ,όταν συνεχίζουν να αποκρύπτουν πορίσματα εισαγγελέων. Όταν στο όνομα της πολιτικής και ψηφοθηρικής συναλλαγής ουκ ολίγοι με μαϊμού προσόντα εργάζονται ,και άλλοι που και προσόντα και αξιοπρέπεια έχουν είναι στο περιθώριο. 
Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτή είναι η ΕΡΤ στην πλειοψηφία της, που αρκετοί την ξέρουν ,την βιώνουν ,αλλά κανείς δεν αντιδρά. 
Αυτή την ΕΡΤ πληρώνουμε όλοι μας αδιαμαρτύρητα.

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου