13.11.15

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ - Ακόμη τρεις υποθέσεις ασέλγειας σε ανήλικα κορίτσια

Τρεις υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών σε κοινή θέα (δύο σε δήμους του Πειραιά και μία στην Αθήνα) έχουν απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες τους αστυνομικούς, οι οποίοι μάλιστα έχουν συλλάβει επ' αυτοφώρω τους παιδόφιλους. 
Τα απανωτά περιστατικά αποπλάνησης ανηλίκων έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ., που το πρωί της Κυριακής επενέβη στο τελευταίο περιστατικό, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. 
«Πρωταγωνιστής» σε αυτή την περίπτωση είναι ένας 47χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος ασέλγησε εις βάρος ενός κοριτσιού ηλικίας τεσσάρων ετών!
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το μικρό κορίτσι έπαιζε ακριβώς έξω από την είσοδο του σπιτιού του, όταν ξαφνικά το πλησίασε ο 47χρονος. Λίγα, όμως, δευτερόλεπτα αργότερα το αναζήτησε η μητέρα του, πολωνικής καταγωγής, και τότε είδε τον άγνωστο -σε εκείνη- άνδρα να χαϊδεύει την κόρη της σε διάφορα σημεία του σώματός της! Τότε, δίχως να χάσει λεπτό, άρχισε να φωνάζει προς τον άνδρα να απομακρυνθεί, ενώ καλούσε σε βοήθεια. Τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση και πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφάλειας του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον Αλβανό.
Στο αστυνομικό τμήμα κατευθύνθηκαν στη συνέχεια και η μητέρα με την τετράχρονη, η οποία αναγνώρισε τον συλληφθέντα. Η μικρή, ενώπιον της μητέρας της, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο ίδιος άνδρας την είχε πλησιάσει και στο παρελθόν, προβαίνοντας σε παρόμοιες πράξεις. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου, σε βαθμό κακουργήματος. Ο Αλβανός παραπέμφθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου