14.2.16

ΦΩΤΟ - Αυτά είναι τα 15 κορυφαία δώρα που θέλουν οι γυναίκες για τον Άγιο Βαλεντίνο !

Αυτά είναι τα 15 «super» δώρα που θα επιθυμούσε κάθε γυναίκα για του Αγ. Βαλεντίνου 15  δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που κάθε γυναίκα θα λάτρευε.
Λουλούδια, αρκουδάκια και σοκολατάκια είναι τα πιο συνηθισμένα δώρα που μας προσφέρουν οι άνδρες την Ημέρα των Ερωτευμένων. Δε παραπονιέμαι..και μόνο η κίνηση μετράει (λέμε τώρα.. :), δεν θα ήταν όμως τέλειο να  μπορούσαν να εισχωρήσουν στο μυαλό μας –για λίγο- και να δουν κάποιες  πρωτότυπες προτάσεις που θα μας έκαναν χαρούμενες στις 14 Φεβρουαρίου? Ναι, θα ήταν..και επειδή πιστεύω πως, όλως τυχαίως , κάποιος άνδρας θα διαβάσει  αυτό το άρθρο, έχω συγκεντρώσει 15 υπέροχα προϊόντα ομορφιάς σχετικά με το Valentine`s Day που θα λάτρευε κάθε γυναίκα.

NCLA  Nail Polish
dwro1Αυτήν την Ημέρα πρέπει όλες μας να έχουμε ωραία, περιποιημένα και λίγο πιο παιχνιδιάρικα νύχια.  Στόλισέ τα  με πολλές καρδούλες , σε αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου.  Μπορείς να το βρείς εδώ  http://www.beauty.com/ncla-nail-polish-xoxo



Sephora, Be Atomic* – Confettis de bain parfumés

dwro2Γέμισε τη  μπανιέρα σου με ζεστό νερό, χαλάρωσε κ ρίξε μέσα αυτά τα υπέροχα λεπτά κομφετί σε σχήμα καρδιάς που λιώνουν και αρωματίζουν όλο το χώρο με άνθος βαμβακιού. Θα μπορούσες να ζήσεις αυτή τη γλυκιά εμπειρία με το σύντροφό σου!


L’Occitane Cherry Blossom L’Eau Hand Cream
dwro-3Τα όμορφα και περιποιημένα χέρια είναι από τα πρώτα στοιχεία που κοιτούν οι άνδρες πάνω μας. Μία κρέμα εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ, ωραία αρώματα που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα μας χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, σε κοριτσίστικη συσκευασία, θα ήταν ένα καλοδεχούμενο δώρο.


Too Faced Chocolate Bon Bons Palette
dwro-4Να μία πολύ πιο έξυπνη πρόταση για δώρο, που μπορούν να μας κάνουν οι άνδρες, αντί της σοκολάτας. Αυτή η απολαυστική παλέτα αποτελείται από 16 υπέροχες σκιές ματιών που περιέχουν πραγματικό, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά,  κακάο σε σκόνη. Μην το φας.. άπλωσέ το στα μάτια σου και λάμψε.

Diptyque Rosaviola Scented Oval

dwro5Η γνωστή fashion designer, Olympia Le Tan, δημιούργησε αυτό το κομψό αρωματικό για όλες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν. Η μυρωδιά του είναι μία μίξη από τριαντάφυλλο, βιολέτα και δερμάτινου υφάσματος. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αρωματίσεις ένα χώρο ή το συρτάρι με τα εσώρουχά σου.


Rituals Energy Bubbles
dwro6Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί σε ένα μεθυστικό άρωμα ενός αφρόλουτρου. Αυτός ο κρεμώδης αφρός με αρώματα τριαντάφυλλου και μελιού θα σου αφήσει μία απαλή επιδερμίδα.




Patchology FlashPatch Lip Gels
dwro6Ένα φοβερό προϊόν που ξαναδίνει στα χείλη μας τη νεανική τους όψη. Εφαρμόζοντας τα patches πάνω στα χείλη, τα ενυδατώνει και  μειώνει την εμφάνιση των κάθετων γραμμών σε μόλις 5 λεπτά. Wow!!
Μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.patchology.com/flashpatch-lip-gels/


Victoria’s Secret Tease Heart Eau de Parfum

dwro7Ένα super sexy άρωμα από μαύρη βανίλια και ανθισμένη γαρδένια σε ένα μπουκάλι σε σχήμα καρδιάς θα ήταν το καλύτερο δώρο από το Βαλεντίνο σου για φέτος. Μπορείς να το βρεις εδώ https://www.victoriassecret.com/beauty/fragrance




Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush

dwro8Αν θέλει να σε δει να λάμπεις από χαρά θα πρέπει να σου πάρει δώρο αυτά τα shimmering trio of blushes σε αποχρώσεις του ροζ και του light μπρονζέ, φυσικά σε σχήμα καρδιάς.



The Body Shop
dwro9Αυτά τα χαριτωμένα, σε σχήμα καρδιάς, σαπούνια περιέχουν βούτυρο – κακάο και το πραγματικό κέλυφος καρύδας για τέλεια απολέπιση. Θα τα έχεις στο μπάνιο σου και θα νιώθεις ερωτευμένη κάθε μέρα.


Holika Holika Heartful Silky Lipstick
dwro10Τέλειο, τέλειο, τέλειο!! Δε θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αλλιώς αυτά τα super ενυδατικά κραγιόν σε σχήμα καρδιάς. Με σατινέ γυαλάδα ως τελείωμα στα χείλη και σε πολλές αποχρώσεις, όπου η κάθε μία έχει διαφορετικό φρουτένιο άρωμα και γεύση, καθιστούν αυτό το προϊόν ένα από τα αγαπημένα μου. Μπορείς να το βρεις εδώhttps://holikaholika.ca/heartful-silky-lipstick




Tangle  Angel  Classic Hair  Brush
dwro11Η Tangle  Angel  Classic  Hair Brush, έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες ώστε να διατηρήσει τη σωστή υγιεινή καθώς και αντιστατικά χαρακτηριστικά ώστε να μειώσει το φριζάρισμα της τρίχας. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδανική για να ξεμπερδεύει τα μαλλιά χωρίς να σπάει τη τρίχα και το μέγεθός της είναι κατάλληλο για να την έχουμε στην τσάντα μας όλη μέρα. Μπορείς να τη βρεις εδώ http://www.tangleangel.com/shop/tangle-angel/tangle-angel/?prid=34 σε πολλά χρώματα.



Forever 21 Ψαλίδι για τις βλεφαρίδες

dwro12Παιχνιδιάρικο και girly ψαλίδι για curly βλεφαρίδες. Μπορείς να το βρεις εδώ: http:www.forever21.com/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=valentines-day-shop-beauty&ProductID=1000185464&VariantID=




dwro13Molton Brown Spiced Kindling – Mini Candle Collection
Για να μυρίζει πάντα ωραία το σπίτι σου και ειδικά στις 14 Φεβρουαρίου, προτείνω τα 4 bestselling mini candle blends.


dwro14
FRESH LINE Κασσάνδρα sugar scrub
Για μία τέλεια επιδερμίδα, σαν του μωρού, που σου δίνει και ένα λαμπερό αποτέλεσμα, χρειάζεσαι ένα καλό scrub το οποίο θα πρέπει να απολεπίζει ήπια, να τρέφει και να αναζωογονεί το δέρμα σου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου