" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

25.8.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Αλλαγή ημερομηνίας της βραδιάς του τελικού του 1ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016»

Η οργανωτική επιτροπή του 1ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016», σας ενημερώνει ότι η μεγάλη βραδιά του τελικού που ήταν προγραμματισμένη για τις 19 Σεπτεμβρίου 2016, μεταφέρεται για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Η αλλαγή στην ημερομηνία της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού του Διαγωνισμού Ομορφιάς κρίθηκε αναγκαία, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων στην Ιερά Μονή Βουλκάνου. Η κάθοδος της Θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας που σηματοδοτεί και την έναρξη του φημισμένου πανηγυριού της Μεσσήνης, το οποίο κατέχει ιδιαίτερη θέση στην ζωή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, οδήγησαν τον διοργανωτή του διαγωνισμού και την οργανωτική επιτροπή στην μεταφορά κατά μία ημέρας της μεγάλης βραδιάς του τελικού.

Μία εκλεκτή δημοσιογράφος της Καλαμάτας προστίθεται στο επιτελείο της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016». Ο λόγος για τη Στεύη Κουτσουδάκη, η οποία θα ενισχύσει το έργο της οργανωτικής επιτροπής και δίχως αμφιβολία θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην άρτια και επιτυχή ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού event.

Ο 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας, στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Elite City Resort».

Μη λείψει κανείς !

Περισσότερες πληροφορίες για τα «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» μπορείτε να ζητήσετε από τον κ. Νίκο Μπάμπαλη στο τηλ. 6940894066. Καθώς στο προφίλ του διαγωνισμού στο Facebook https://www.facebook.com/BeautyEleganceContest/

Δηλώσεις συμμετοχής

Αν είστε ωραίες από 17 έως 25 ετών και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον 1ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016», μπείτε στο παρακάτω link, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και πάρτε θέση για την διεκδίκηση του στέμματος,  που θα σας ανοίξει την πόρτα για παρουσία σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και συνεργασιών με εγνωσμένες εταιρίες μόδας.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ:
Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχών: 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου