" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.8.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ανάδειξη υποτρόφων Κληροδοτήματος Λυκούργου Σκιά σχολ. έτους 2015 -2016

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, ως εκπρόσωπος του Κεφαλαίου Αυτοτελούς Διαχείρισης «Λυκούργος Σκιάς», σε εκτέλεση της 18/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και με σεβασμό στην επιθυμία του διαθέτη, ανακοινώνει ότι για τους αποφοίτους σχολικού έτους 2015 - 2016 (ακαδημαϊκό έτος 2016-2017) θα χορηγηθούν από το Κληροδότημα δύο (2) υποτροφίες εκ των αποδεδειγμένως απόρων νέων, προερχομένων από το Δήμο Καλαμάτας και αποφοιτούντων με άριστη επίδοση από Λύκεια της Καλαμάτας, προκειμένου να συνεχίσουν και εφ' όσον χρόνο συνεχίζουν αδιακόπτως και ευδοκίμως τις σπουδές τους σε ανώτερα και ανώτατα πνευματικά ιδρύματα του εσωτερικού ή του εξωτερικού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στο Δήμο Καλαμάτας (Διεύθυνση Παιδείας) ως την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, επισυνάπτοντας αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου, αντίγραφο βεβαίωσης πρόσβασης, βεβαίωση εγγραφής (ΑΕΙ ή AΤΕΙ), πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικό Δ.Ο.Υ. (2016), αντίγραφο Ε9 από Δ.Ο.Υ. και αντίγραφο Ε3 από Δ.Ο.Υ. (εφόσον υποβάλλεται ).
Μπορείτε εδώ να δείτε το έντυπο αίτησης υποτρόφου και εδώ την υπεύθυνη δήλωση.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Καλαμάτας (πάροδος Αναγνωσταρά [στοά Λόντου] – 1ος όρ.) και στα τηλέφωνα 27213-60765 / 60764 / 60704.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου