27.8.16

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ !!! Φως ρε παιδιά, λίγο φως… - Έκκληση Ελλήνων στην ΔΕΗ για ρεύμα και δόσεις!

Ενάμιση εκατομμύριο οφειλέτες της ΔΕΗ δεν έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους. Την ίδια ώρα, οι έμποροι ζητούν από τη ΔΕΗ να μην κόβει το ρεύμα στις επιχειρήσεις μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου που ισχύει η ρύθμιση των 36 δόσεων.
2,5 δισεκατομμύρια ευρώ είναι τα φέσια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων στην ΔΕΗ, η οποία έχει δώσει προθεσμία μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα».
Ωστόσο, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου κατήγγειλε  πως η επιχείρηση ηλεκτρισμού έχει προχωρήσει σε μπαράζ διακοπών ρεύματος σε επιχειρηματίες, οι οποίοι πηγαίνουν να ζητήσουν ρύθμιση των οφειλών τους και η ΔΕΗ τους λέει … να τις ρυθμίσουν, αφού καταβάλουν το 30%  του συνολικού ποσού που χρωστούν σε 8 και όχι σε 36 δόσεις! Προφανώς πρόκειται για περιπτώσεις στις οποίες έχει σημειωθεί ρευματοκλοπή. 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ !

* Γυναίκα δεν μπορούσε να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα και μάλιστα ο γαμπρός της την έδιωξε από το σπίτι που της παραχωρούσε για να μείνει. Αποτέλεσμα; Η γυναίκα να αναγκάζεται πλέον να μένει στο αυτοκίνητό της!

* Σε άλλη περίπτωση γυναίκα – μητέρα δύο παιδιών τοξικομανών, και μάλιστα και με περίπτωση καρκίνου στην οικογένειά της, μένει χωρίς ρεύμα από τον Δεκαπενταύγουστο! Της ζητούν 800 ευρώ για να κάνει επανασύνδεση του ρεύματος, αφού είχε κάνει και ρευματοκλοπή. Η γυναίκα αδυνατεί να πληρώσει και μένει στο σκοτάδι.

* Ανδρας θα αναγκαστεί να πουλήσει το καφενείο που διατηρεί προκειμένου να πληρώσει το κομμένο ρεύμα στο σπίτι του. Οι δουλειές του δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, προτιμά να μείνει άνεργος, να δει πως θα τα βγάλει πέρα, αλλά τουλάχιστον να έχει ρεύμα στο σπίτι του. 







ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου