26.8.16

ΣΑΠΙΛΑ !!! Τηλεοπτικές άδειες: Ο Καμμένος, ο Καλογρίτσας και οι καταγγελίες περί μαύρου χρήματος

Στο πιο κρίσιμο timing της διεξαγωγής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Πάνος Καμμένος καταγγέλει ευθέως τον υποψήφιο καναλάρχη και κουμπάρο του, Χρήστο Καλογρίτσα, για διακίνηση ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και παρόλα αυτά δεν ανοίγει... ρουθούνι!!! 
- Τι κρύβεται πίσω από τις καταγγελίες του κ. Καμμένου; 
TWEET KAMMENOSΑπίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του... Αλέξη Τσίπρα.
AdTech Ad
Ένας υπουργός, ο Νο2 μετά τον Αλέξη, βγαίνει και καταγγέλλει στο δημόσιο λόγο του έναν εργολάβο για διακίνηση μαύρου χρήματος σε ΜΜΕ και δεν τρέχει κάστανο...
Κανείς δηλαδή δεν καλεί τον υπουργό να δει αν αυτά που λέει ευσταθούν κι αν τα λέει με στοιχεία ή πρόκειται απλώς για μια συκοφαντία. Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ενώ στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο βρίσκεται σε εξέλιξη ένας διαγωνισμός για την επαναδειοδότηση των συχνοτήτων, υπουργοί της κυβέρνησης τάσσονται ανοικτά υπέρ κάποιων ή κατά κάποιων υποψηφίων καναλαρχών. Ο κ. Καμμένος μάλιστα έχει ταχθεί δυο φορές κατά του φίλου του και κουμπάρου του Χρήστου Καλογρίτσα. Την πρώτη φορά σε συνέντευξή του όπου τόνισε ότι είναι λάθος να συμμετέχουν στο διαγωνισμό εργολάβοι δημοσίων έργων, αλλά και με ανάρτησή του στο twitter όπου έγραψε τα ακόλουθα: «Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι...».
Όπως μπορείτε να δείτε ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για ύπαρξη «μαύρου χρήματος», χρήματος δηλαδή που προέρχεται από εγκληματικές ή τέλοσπάντων αδιευκρίνιστες πηγές. Τώρα πως είναι δυνατόν, ο νούμερο 2 της Κυβέρνησης, λίγες μέρες πριν τη διαδικασία των αδειών για τα κανάλια, να βγάζει στη σέντρα έναν εκ των διεκδικητών - και μάλιστα αδερφικό του φίλο - είναι κάτι που μόνο στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να συμβεί; Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη θα είχαν πέσει και οι... ψευδοροφές για επηρεασμό της διαδικασίας από κυβερνητικό στέλεχος και μάλιστα τόσο υψηλόβαθμο.
  • Ερώτημα 1ον: Τέτοιες δηλώσεις επηρεάζουν ναι ή όχι το αποτέλεσμα του διαγωνισμού;
  • Ερώτημα 2ον: Είναι ή όχι ωμή πολιτική παρέμβαση στο έργο των Ανεξάρτητων Αρχών;
Ας αφήσουμε όμως λίγο στην άκρη το πολιτικό μέρος του θέματος. Το πιο σοβαρό από όλα είναι η βαρύτατη καταγγελία του κ. Καμμένου περί ύπαρξης και διακίνησης ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ! Όταν λοιπόν βγαίνει ο Νο2 της κυβέρνησης και μιλάει για «μαύρο» χρήμα σε μέσα ενημέρωσης, είτε πρέπει να πάει στον Εισαγγελέα από μόνος του και να καταθέσει τα στοιχεία, είτε ο Εισαγγελέας πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα και να ψάξει το θέμα!

Αν λοιπόν ο κ. Καμμένος έχει δίκιο, τότε η Δικαιοσύνη και οι Αρχές πρέπει να κάνουν το έργο τους και να προχωρήσουν στα προβλεπόμενα. Αν, από την άλλη ο κ. Καμμένος λασπολογεί, τότε πάλι η Δικαιοσύνη και η Βουλή πρέπει να έχουν το λόγο και να προστατέψουν τους πολίτες από ενδεχόμενες συκοφαντίες. Αν δεν γίνει τίποτα από τα δύο, κάτι (ακόμη) σάπιο θα υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας... Εκτός φυσικά κι αν συμβαίνει κάτι άλλο που θα μπορούσε να υποθέσει οποιοσδήποτε υποψιασμένος πολίτης που ακούει τέτοιες αοριστολογίες. Αν ο κ. Καμμένος δεν συγκεκριμενοποιήσει τα όσα δημοσίως καταγγέλλει από το twitter παρακαλώ, τότε εύκολα θα μπορούσε να υποθέσει ο καθένας ότι τόσο ο Καμμένος, όσο και ο Καλογρίτσας είναι σε πλήρη συνεννόηση και ρίχνουν για μια ακόμη φορά στάχτη στα μάτια του κοσμάκη για το ξεκάρφωμα... Στήνουν δηλαδή «κόντρα» με... ακίνδυνα θέματα ώστε και ο Καλογρίτσας να πάρει την άδεια παρότι ήταν σε... δυσμένεια από την κυβέρνηση (για την ακρίβεια τον κυβερνητικό εταίρο) και ο Καμμένος να μην κατηγορηθεί ότι έδωσε άδεια στον κουμπάρο του! Το ότι Καμμένος και Καλογρίτσας συνδέονται εδώ και χρόνια τόσο με οικογενειακές όσο και με άλλες, επίσης στενότατες κοινωνικές σχέσεις, μάλλον κι ο ένας και ο άλλος, θέλουν να το ξεχάσουμε... Όπως φυσικά ότι με την αλλαγή της κυβέρνησης ο Καλογρίτσας είδε τις δουλειές του να ανθίζουν όπως οι... βλαστοί την άνοιξη!
 



newsbomb.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου