3.9.16

Δείτε μέχρι που τον έφτασε !!! Τι το 'θελε ο παπάς; Ο έρωτας του για τη νεαρή μπαργούμαν...

Σάλο έχουν προκαλέσει τα καμώματα ενός ιερέα, ο οποίος είναι παντρεμένος αλλά φαίνεται ότι έχει δεχθεί τα βέλη του... έρωτα για μια νεαρή μπαργούμαν που εργάζεται σε καφέ – μπαρ της Πάτρας. 
Η όμορφη κοπέλα έχει ξελογιάσει με τα κάλλη της κόσμο και κοσμάκη και μάλιστα πολλοί την περιμένουν πώς και πώς κάθε πρωί έξω από το κατάστημα όπου εργάζεται, πρόθυμοι να την «πετάξουν» μέχρι το σπίτι της, καθώς είναι κουρασμένη από τη δουλειά.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στους ενδιαφερομένους βρίσκεται και ο παπάς, στον οποίον η κοπέλα φαίνεται ότι δείχνει και ιδιαίτερη προτίμηση, ενώ οι γείτονες κουνάνε με νόημα το κεφάλι, όταν βλέπουν τον συγκεκριμένο παπά να περιμένει έξω από το μπαρ για να κάνει τον... ταξιτζή στην καλλονή!

Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν για τις «εξυπηρετήσεις» του ιερέα, ο οποίος δείχνει να μην παίρνει τοις μετρητοίς όσα λέγονται πίσω από την πλάτη του.

Αρκετοί ισχυρίζονται ότι σύντομα θα υπάρξουν νεότερα για τις προθέσεις του ιερωμένου, αλλά σε κάθε περίπτωση προς το παρόν τα «νέα» δεν έχουν φτάσει στην παπαδιά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου