2.9.16

Προύντζος: Εγώ ο μαλ… ψήφισα Τσίπρα!!!

Επίθεση με σκληρούς και επιθετικούς χαρακτηρισμούς έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκος Προύντζος, τόσο για τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τον πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ (έχει παραπεμφθεί σε δίκη κακουργηματική απιστία για το σκάνδαλο της «Κάρτας Υγείας» της ΕΠΟ και επίσης διώκεται ποινικά για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο για δύο αδικήματα: α) Ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, β) Δωροδοκία – δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος) μιλώντας σε εκδήλωση για την κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων σχολίασε «Κάτι Κοντονήδες και κάτι Τσίπριδες θα ντρέπονται που υπάρχουν.
Είναι μία συμμορία πολιτικών», είπε μεταξύ άλλων το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ.Δεν έμεινε, όμως, μόνο σε αυτά και συνέχισε την επίθεση με χυδαίους χαρακτηρισμούς, κυρίως, προς το πρόσωπο του Σταύρου Κοντονή!
Έφτασε, μάλιστα, να αναφερθεί στην μητέρα και τη γυναίκα του! «Αυτός θα μάθει που βαράει τη μάνα του, γιατί τον έδιωξε η γυναίκα του και όλα τα υπόλοιπα! Θα τα μάθει γρήγορα», υπογράμμισε.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου