4.2.17

ΣΟΚ - Αιμόφυρτη βρέθηκε φοιτήτρια που ξυλοκοπήθηκε από λέκτορα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Αιμόφυρτη και σε ημιλυπόθυμη κατάσταση αντίκρυσαν σοκαρισμένοι φοιτητές και καθηγητές μια 20χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Βόλου, μέσα στο ίδιο το ακαδημαϊκό κτήριο, το σοκ ήταν ακόμη μεγαλύτερο όταν έμαθαν ότι την ξυλοκόπησε ένας 50χρονος καθηγητής, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Πέμπτης, όταν η 20χρονη φοιτήτρια βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές μπροστά σε ασανσέρ σε χώρο του Πανεπιστημίου να καλεί σε βοήθεια, γεμάτη αίματα και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Κατηγορούσε για την κατάστασή της έναν 50χρονο λέκτορα σε σχολή του Πανεπιστημίου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.
Η φοιτήτρια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία καθηγητών του Πανεπιστημίου, μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.
Η 20χρονη πήγε αμέσως στο Α' Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου και κατέθεσε μήνυση κατά του διδάσκοντα, που είναι λέκτορας, και τον οποίο κατηγορεί ότι τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, την απείλησε και την εξύβρισε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνέβη στο γραφείο του λέκτορα όπου τον είχε επισκεφθεί η φοιτήτρια.
Ωστόσο, ο 50χρονος λέκτορας στράφηκε εναντίον τής φοιτήτριας με μήνυση, κατηγορώντας την για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.
Στην Εισαγγελία Βόλου όπου παραπέμφθηκαν και οι δύο για να δικαστούν στο Αυτόφωρο, ο λέκτορας ζήτησε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί και το δικαστήριο αναβλήθηκε και για τους δύο, καθώς θα γίνει συνεκδίκαση των υποθέσεων, τη Δευτέρα στη 1:00 το μεσημέρι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου