2.2.17

ΒΙΝΤΕΟ - Μπαλάφας σε πολίτη: Άντε πάαινε από 'δώ! Εδώ πίνουμε καφέ

Την Σάμο επισκέφθηκε την Τετάρτη ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας, προκειμένου να εποπτεύσει το Κέντρο Λαθρομεταναστών στο νησί, αλλά και να έχει συνάντηση με τους τοπικούς άρχοντες του τόπου.
Αυτό όμως δεν έγινε αφού και Δήμαρχος καιΑντιπεριφερειάρχης Σάμου "του'δωσαν πόρτα" αρνούμενοι να τον συναντήσουν, θεωρώντας ότι δεν θα έβγαινε κάτι καινούριο από τη συνάντηση αυτή.
Ο κ. Μπαλάφας, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Σάμου, περιόδευσε στο νησί.
Σε κάποια στάση του για καφέ, σύμφωνα με τη Σαμιακή Γνώμη, ένας πολίτης πλησίασε τον υφυπουργό για να του διαμαρτυρηθεί γιατί η μάνα του πλήρωσε 1200€ ΕΝΦΙΑ ενώ πήρε σύνταξη 300€ και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί ότι ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί!
Ο κ. Μπαλάφας του ζήτησε να φύγει από το μαγαζί λεγοντάς του: "Μην φωνάζετε, εδώ πίνουμε καφέ.... Άντε πάενε από'δώ! Εμείς δεν φοβηθήκαμε στην δικτατορία, θα φοβηθούμε τώρα;"
Τελικά, ο πολίτης φεύγοντας του είπε πως κι άλλοι πολίτες και κάτοικοι των Μυτιληνιών τον περιμένουν πιο πέρα για να του διαμαρτυρηθούν για την πρόθεση που έχει η κυβέρνηση να φτιάξει και 2ο Hot Spot στη Σάμο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου