12.10.17

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!! Τα… πήρε με το διαιτητή και σταμάτησε να περιγράφει

Ρώσος σχολιαστής… από άλλο πλανήτη. 

Ο άνθρωπος εξοργίστηκε με τις διαιτητικές αποφάσεις σε αγώνα πρώτης κατηγορίας του ποδοσφαίρου της χώρας και στα μισά της αναμέτρησης παράτησε το μικρόφωνο κι άφησε τους θεατές απλά να παρακολουθούν το υπόλοιπο του ματς χωρίς να ακούνε τίποτα!
Ο αγώνας ανάμεσα στην Τορπέντο Βλαντιμίρ και στην Τέκστιλτικ Ιβάνοβο είχε τηλεοπτική κάλυψη, το σκορ στη δεύτερο μέρος ήταν ισόπαλο με σκορ 1-1, όταν ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Αλεξέι Σμιρνόφ, «σήκωσε στον αέρα» επιθετικό της αντιπάλου ομάδας μέσα στην περιοχή του.
Το βίντεο του ματς έδειξε ότι υπήρξε πεντακάθαρη παράβαση. Αντί, όμως, να δοθεί το πέναλτι κι ενώ ο σχολιαστής της αναμέτρησης, Βλαντιμίρ Νικόλσκι, ήταν εξοργισμένος με την παράβαση, όπως και πολλοί μέσα στο γήπεδο, ο ρέφερι Πιότρ Μιροσνιτσένκο, υπέδειξε φάουλ έξω από την περιοχή, όπως μετέδωσε η εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda».
Το φάουλ εκτελέστηκε και ένας αμυντικός της Ιβάνοβο απόκρουσε τη μπάλα με τα χέρια εντός της περιοχής. Γι΄ αυτούς που παρακολουθούσαν τον αγώνα το πέναλτι έδειχνε δεδομένο, ο διαιτητής έτρεξε σα να μη συνέβαινε τίποτα.
Μετά από δύο λεπτά διαβουλεύσεων, στη διάρκεια των οποίων ο Νικόλσκι επανειλημμένα αποκάλεσε τον ρέφερι «ντροπή για το ρωσικό ποδόσφαιρο», σηκώθηκε και αποχώρησε λέγοντας: «Δείτε το ματς χωρίς περιγραφή.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου