14.10.17

EPSILON: Χρησιμοποιεί παράνομες τακτικές για να εκφοβίσει τους εργαζόμενους

Μία επιστολή «βόμβα» έχει σταλθεί από την Ε.Τ.Ι.Τ.Α και  κάνει λόγο για παράνομες τακτικές του Έψιλον, με σκοπό να εκφοβίσει τους εργαζόμενους και να μη τους επιτρέψει να συμμετέχουν στην αυριανή στάση εργασίας.

Δείτε αναλυτικά τι γράφει:
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΕΨΙΛΟΝ χρησιμοποιεί παράνομες τακτικές για να εκφοβίσει τους εργαζόμενους και να μη συμμετέχουν στην αυριανή στάση εργασίας. Τους ζητά εγγράφως να αποδείξουν πως είναι μέλη της Ένωσής μας διότι γι αυτούς μόνο τα μέλη μας έχουν δικαίωμα να απεργήσουν και όχι όλοι οι εργαζόμενοι.
Ενημερώνουμε τους τεχνικούς του ΕΨΙΛΟΝ πως σε οποιαδήποτε απεργιακή κινητοποίηση ανεξάρτητα από τους λόγους που γίνεται αυτή, έχουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι του κλάδου και κανείς δεν έχει την υποχρέωση να αποδείξει στην Διοίκηση αν είναι μέλος της Ένωσης ή όχι.
Ενημερώνουμε επίσης τη Διοίκηση του ΕΨΙΛΟΝ, πως αν δεν αφήσει τους εργαζόμενους ελεύθερους να αποφασίσουν αν θα συμμετέχουν στην αυριανή στάση εργασίας, η Ένωσή μας θα καταγγείλει τις παράνομες και απαράδεκτες πρακτικές τους στα αρμόδια θεσμικά όργανα αλλά και στο Υπουργείο Εργασίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου