13.10.17

«Το πρώτο παραγόμενο στην Ελλάδα βιταμινούχο νερό»

O αριθμός επτά συμβολίζει, σε παγκόσμιο επίπεδο, την τελειότητα, την ασφάλεια και την ηρεμία. 
Τρία στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν και παράλληλα συνδυάζονται σε απόλυτο βαθμό τόσο με το όραμα όσο και με τις αξίες της SΕVEN CONSUMER HEALTHCARE!
Όπως ανακοινώθηκε, η SEVEN CONSUMER HEALTHCARE αποτελεί δημιούργημα δύο καταξιωμένων στελεχών της αγοράς, του Κωνσταντίνου Δημόπουλου και του Δημήτρη Τιμοθεάτου. Το όραμα τους είναι να δημιουργήσουν μία εταιρεία που «να αναγνωρίζεται ως εταιρεία πρότυπο σε κάθε έναν από τους κλάδους δραστηριοποίησής της & να αποτελεί σημείο αναφοράς για το σύνολο των stakeholders  τόσο στον ελληνικό όσο και στον διεθνή χώρο». 
Αποστολή της SEVEN CONSUMER HEALTHCARE είναι «η δημιουργία προϊόντων που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας, της υγείας και της ευεξίας των καταναλωτών, μέσω της έρευνας, του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της παραγωγής».
Για τους σκοπούς αυτούς η SEVEN CONSUMER HEALTHCARE συνεργάζεται στενά με  κορυφαίους οίκους έρευνας και ανάπτυξης στην Ευρώπη, ενώ το τελικό προϊόν παράγεται στην Ελλάδα με αυστηρά standards ασφάλειας & ποιότητας συμβάλλοντας όχι μόνο στην ανάπτυξη και διατήρηση θέσεων εργασίας αλλά και στην τόνωση της ελληνικής παραγωγής! 
Ήδη η SEVEN CONSUMER HEALTHCARE διαθέτει στην αγορά το πρώτο της Brand, το AQUA POWER THE VITAMIN WATER το οποίο αποτελεί το επιστέγασμα πολύμηνων ερευνών. Το AQUA POWER THE VITAMIN WATER διατίθεται στο καταναλωτικό κοινό σε τρεις  γεύσεις, το AQUA POWER BOOST, το AQUA POWER PREVENT και το AQUA POWER VITALITY. Το κάθε ένα από τα προϊόντα της σειράς καλύπτει διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών. Στόχος της  SEVEN CONSUMER HEALTHCARE είναι να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή ένα νέο, καινοτόμο και απόλυτα διαφοροποιημένο προϊόν δημιουργώντας παράλληλα μία νέα κατηγορία  στην ελληνική αγορά, την κατηγορία των εμφιαλωμένων νερών εμπλουτισμένων με βιταμίνες και ανόργανα συστατικά! 
Η κατηγορία αυτή είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε Ευρώπη & Αμερική  καταγράφοντας καταναλώσεις που ξεπερνούν τα τρία δισ. λίτρα ετησίως ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι προϊόντα αυτής της κατηγορίας παράγονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το AQUA POWER THE VITAMIN WATER διατίθεται ήδη από τις αλυσίδες Super Market ΣΥΝ.ΚΑ, ΒΙΔΑΛΗΣ,  ΚΡΗΤΙΚΟΣ & ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ καθώς και στη μικρή λιανική μέσα  από ένα ευρύ δίκτυο ειδικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται επίσης διαπραγματεύσεις για την είσοδο των προϊόντων στις αγορές της Αυστραλίας, της Κύπρου, του Βελγίου και της Ουκρανίας.
Στο πλαίσιο της αποστολής της SEVEN CONSUMER HEALTHCARE τα αρμόδια  τμήματα προετοιμάζουν ήδη τις επόμενες κατηγορίες προϊόντων. Προϊόντα τα οποία θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας , της υγείας και της ευεξίας των καταναλωτών και θα τοποθετήσουν τη SEVEN CONSUMER HEALTHCARE τόσο στο μυαλό όσο και στην καρδιά των καταναλωτών στο σύνολο των αγορών δραστηριοποίησής της!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου