10.11.17

Ψυχούλα η Ραφαέλα! Να της πάρουμε μια ... πάστα!

Μαζί και συγκάτοικοι με τούτα και με κείνα με κέφι και με μπρίο, πέρασαν 6 χρόνια.
Θα σε πάρω να φύγουμε σε άλλη γη, σε άλλη μέρη έλεγαν η Ραφαέλα και ο Ντίνος να ζήσουν στα εξωτερικά, να βρουν την τύχη τους, μακριά από το ζεστό παστίτσιο και τις ηλιόλουστες μέρες, αλλά μαζί.
Aποφασίζουν, αφού δεν έχει ορκιστεί ακόμη ο Ντίνος να φύγει πρώτη η Ραφαέλα και να πάει να την βρει 2 μήνες μετά. «Δε φαντάζεσαι πόσα πράγματα έχουμε να κάνουμε εδώ!» του' λεγε. Περνάνε οι δύο μήνες, όλακαλά-όλακαλά (χαρακτηριστική κίνηση χορευτικού σάκηρουβά) παρά την απόσταση, ο Άγιος Σκάιπ να είναι καλά.
Μαζεύει ο Ντίνος την προίκα του, ξενοικιάζει σπίτι, στέλνει στο Μπερλίν πράματα και έπιπλα, χαιρετάει γονείς και φίλους, φεύγει και προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Σένεφελντ με ένα τάπερ σπανακόπιτα κρυμμένο στις αποσκευές του‎.
Τον περιμένει η Ραφαέλα, πέφτει στην αγκαλιά του και πάνε σπίτι. Τίποτα δεν έμοιαζε διαφορετικό αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά. Δέκα μέρες μετά το ξεφούρνισε η γλυκούλα: «Ντίνο μου, έχω γνωρίσει κάποιον άλλο και τον ερωτεύομαι. Εάν θες όμως μπορείς να μείνεις εδώ μέχρι να τακτοποιηθείς!»
Ψυχούλα Ραφαέλα, έλα! Πάστα καραμέλα.
Συνήθως δεν λέγονται αυτά τα πράγματα από το τηλέφωνο. Ισχύει. Εκτός αν απέχετε ΠΑΣΤΑΣΑΓΓΑΣ ή είστε σε άλλη χώρα.

#olalathostosolathos
NaTouParoumeMiaPasta

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου