27.1.18

Πικάντικη, ροζ ιστορία, για ένα διαζύγιο

Τους ένωσε η ζωή, τους χώρισε ο… δονητής
 
Οι σεξουαλικές ιδιαιτερότητες 50χρονου επιχειρηματία που φέρεται ότι προτιμούσε τον… δονητή από τη σύντροφό του, έφεραν το ζευγάρι αντιμέτωπο στα δικαστήρια της Αθήνας.
Μία απίστευτη ιστορία, όπως γράφει το iapopsi.gr εξελίσσεται επί χρόνια στη Δικαιοσύνη, με πρωταγωνιστές δύο πρώην συντρόφους που χώρισαν και αλληλοκατηγορούνται. Επτά χρόνια φαγούρας… που κατέληξαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όπου επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση με κατηγορούμενη την Π.Α. μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση του Ι.Μ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά από πολλά πηγαινέλα στα δικαστήρια και αλλεπάλληλες αναβολές, η δίκη αναβλήθηκε για μία ακόμα φορά, αφού ο μηνυτής επέλεξε και πάλι να μην έρθει. Η κατηγορούμενη αντίθετα ήταν παρούσα και προσπάθησε μέσω του συνηγόρου της να πείσει το δικαστήριο να γίνει η υπόθεση χωρίς την παρουσία του μηνυτή, ο οποίος έχει ήδη τιμωρηθεί για την απουσία του με πρόστιμο λιπομαρτυρίας. Η κατηγορουμένη υποστήριξε ότι η δίκη πρέπει να γίνει και ότι θα έπρεπε να βρίσκεται στο δικαστήριο ο κατήγορός της, καθώς η υπόθεση κινδυνεύει με παραγραφεί, αφού έχουν παρέλθει επτά χρόνια από τότε που ξεκίνησε η κόντρα στα δικαστήρια. Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία –την τελευταία– στον μηνυτή να εμφανιστεί στο δικαστήριο, αφού στο μεταξύ τον καταδίκασε για απείθεια σε φυλάκιση δύο μηνών.
Το «καυτό» εξώδικο
Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2011 όταν η Π.Α. έστειλε εξώδικο στον πρώην σύντροφό της, κατηγορώντας τον για απαράδεκτη και έκνομη συμπεριφορά σε βάρος της. Μεταξύ άλλων, ανέφερε στο εξώδικό της: «Το μήνα Δεκέμβρη του έτους 2010 άρχισα να συνειδητοποιώ ότι η σχέση μας δεν θα προχωρούσε κυρίως λόγω των συνεχόμενων καυγάδων μας, της ακατανόητης εμμονάς σας με την πρώην σύντροφό σας και το παρελθόν και κυρίως εξαιτίας των μη αποδεκτών από εμένα σεξουαλικών σας ιδιοτροπιών όπου προσέγγιζαν την ομοφυλοφιλία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ενασχόλησή σας με ιντερνετικές σελίδες ομοφυλοφιλικών περιεχομένων και η εμμονή σας να χρησιμοποιείτε για προσωπική σας ευχαρίστηση, αποκλειστικά και μόνο στο σώμα σας, σεξουαλικά βοηθήματα, δηλαδή δονητές κ.λπ., κ.λπ.».
Και συνεχίζει ακάθεκτη η κατηγορούμενη: «Θα μπορούσα να σας αναφέρω και πολλές άλλες πικάντικες λεπτομέρειες και μάλιστα εγγράφως αλλά παραμένω στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα σας ρεζιλέψω με αυτόν τον τρόπο. Εάν όμως με αναγκάσετε, πιστέψτε με θα μαθευτούν τα πάντα και να σας δω μετά τι γνώμη θα σχηματιστεί από τον κοινωνικό σας περίγυρο…»
Στην αντεπίθεση…
Όλα τα παραπάνω που αναφέρονται στο εξώδικό της είναι το σημείο που άναψε φωτιά στο πρώην ζευγάρι, καθώς ο Ι.Μ. δεν έμεινε με δεμένα τα χέρια, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση καταθέτοντας εναντίον της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, στην οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «όλα τα ανωτέρω περιστατικά που αναφέρει η εγκαλουμένη στην εξώδικη διαμαρτυρία – καταγγελία δήλωση και πρόσκλησή της είναι ψευδή και προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, καθ’ όσον με παρουσιάζει ως άτομο διεστραμμένο στη σεξουαλική μου ζωή, με ομοφυλοφιλικές τάσεις και ιδιοτροπίες που χρησιμοποιώ σεξουαλικά βοηθήματα κ.λπ., για τη σεξουαλική μου ευχαρίστηση. Επίσης με παρουσιάζει ως άτομο ψυχασθενικό με εμμονές και συμπεριφορές υπερβαίνουσες κατά πολύ τα όρια του φυσιολογικού…».
Σε άλλο σημείο της μήνυσής του αρνείται όλες τις κατηγορίες που εξαπολύει εναντίον του στο εξώδικό της η πρώην σύντροφός του και καταλήγει αναφέροντας: «Η σεξουαλική μου ζωή είναι απολύτως φυσιολογική και ομαλή, αφού όλες οι ερωτικές σχέσεις που έχω συνάψει είναι αφενός μεν με γυναίκες και αφετέρου μακροχρόνιες, με μοναδική εξαίρεση τη σχέση μου με την εγκαλούμενη που διήρκεσε λίγους μήνες».
Ο μηνυτής ζητεί να καταδικαστεί η πρώην σύντροφός του, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του. Η συνέχεια θα δοθεί στις 8 Μαρτίου στο ίδιο δικαστήριο, όπου εκεί θα πρέπει να εμφανιστεί και να αντιμετωπίσει κατάματα τη Δικαιοσύνη και την κατηγορούμενη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου