" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

12.1.18

ΦΩΤΟ : Πελοπόννησος- Κρήτη με καγιάκ ! Το περιπετειώδες ταξίδι του Μανώλη Λουδάρου

Ένα ταξίδι εμπειρία ζωής, ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και γνώση, πραγματοποιεί από αρχές Ιανουαρίου ο Μανώλης Λουδάρος, ο οποίος ταξιδεύει με καγιάκ από την Ελαφόνησο Πελοποννήσου μέχρι την Κρήτη και συγκεκριμένα την Άγρια Γραμβούσα, διανύοντας μία απόσταση 500 μίλια.


Ο Μανώλης Λουδάρος έχει φτάσει στα Χανιά και σήμερα ταξιδεύει με προορισμό το Ρέθυμνο.

Ο Μανώλης Λουδάρος, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ανεβάζει σχεδόν καθημερινά, πληροφορίες και φωτογραφίες αναφορικά με την εξέλιξη του ταξιδιού του.
Ο ίδιος περιγράφει το ταξίδι του ως εξής:
«Η αγάπη μου για τη φύση, τα ταξίδια και την περιπέτεια με ωθούσε πάντα στην αναζήτηση των προσωπικών μου ορίων. Η πρώτη μου επαφή με το καγιάκ υπήρξε καθοριστική και οι δυνατές εμπειρίες που ακολούθησαν άλλαξαν τον τρόπο ζωής μου για πάντα.

Την 1.1.2018 με αφετηρία την Ελαφόνησο, θα ξεκινήσω αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι, προσπαθώντας μέσω Κυθήρων και Αντικυθήρων να προσεγγίσω την Κρήτη και να συνεχίσω με τον περίπλου αυτής. Τερματισμός του ταξιδιού θα αποτελέσει η Άγρια Γραμβούσα, έχοντας διασχίσει περίπου 800χλμ (500μίλια). Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δε θα υπάρχει καμία εξωτερική υποστήριξη, ενώ υπολογίζεται να διαρκέσει περίπου ένα μήνα.
Ο γύρος της Κρήτης αποτελεί ένα νέο στόχο από μια σειρά εγχειρημάτων στην προσπάθεια μου να κωπηλατήσω χειμώνα γύρω από τις μεγαλύτερες επιφάνειες ξηράς της Ελλάδας.
Η επιλογή της ημερομηνίας είναι συμβολική, γιατί αποτελεί για μένα ένα νέο ξεκίνημα και προσθέτει λόγω συνθηκών, το μέγιστο βαθμό δυσκολίας στο εγχείρημα, κάνοντάς με να αναρωτιέμαι…είναι εφικτό;».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανώλης, το 2017, είχε κάνει το γύρο της Πελοποννήσου μέσα σε 35 ημέρες

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου