16.2.18

29χρονη παρθένα θα γεννήσει το πρώτο της παιδί

Δεν έχει κάνει ποτέ σεξ στη ζωή της, ωστόσο πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε τέσσερις μόλις μήνες το πρώτο της παιδί. 
Πρόκειται για μία 29χρονη Καναδή, η οποία δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον για το σεξ και έβρισκε "ανούσιο" ακόμα και το φλερτ, ωστόσο επιθυμούσε πάντα να γίνει μητέρα.
Η 29χρονη παρθένα μίλησε σε δημοσιογράφο του Vice (φυσικά υπό καθεστώς ανωνυμίας) για τους λόγους που την ώθησαν να μείνει έγκυος με τεχνητή γονιμοποίηση, χρησιμοποιώντας το σπέρμα ενός δωρητή.
Όπως εξήγησε στη ρεπόρτερ η «Lauren» - το ψευδώνυμο που χρησιμοποίησε - μεγάλωσε στους κόλπους μιας πολύ θρησκευόμενης οικογένειας στην επαρχία της Μανιτόμπα. Από νωρίς είχε αποφασίσει ότι δεν την ενδιέφερε το σεξ και μάλιστα έβρισκε ακόμα και το φλερτ «ανούσιο».
«Θυμάμαι παλιά είχα φτιάξει ένα προφίλ σε site γνωριμιών και το πρώτο μήνυμα που έλαβα ήταν από έναν άνδρα που ήθελε να "καθίσω πάνω στο πρόσωπό του". Πείτε μου ειλικρινά, υπάρχουν άνθρωποι που φτιάχνονται με αυτόν τον τρόπο;», είπε η 29χρονη, εξηγώντας ότι παρά την αδιαφορία της για το σεξ, ήθελε από μικρή να γίνει μητέρα.
Παρά τη θρησκευτική της ανατροφή, όπως μεταδίδει το protothema.gr, δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στη σκέψη να αποκτήσει παιδί εκτός γάμου. «Το επιχείρημα ότι δεν πρέπει μια γυναίκα να κάνει μόνη της παιδί αντιτίθεται στην έννοια της χριστιανικής αγάπης», επισημαίνει η ίδια, συμπληρώνοντας ότι περιμένει με ανυπομονησία τη γέννηση του παιδιού της, ώστε να του προσφέρει την τρυφερότητα που έχει μέσα της.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια μιας κλινικής γονιμότητας στον Καναδά, είναι εξαιρετικά σπάνιο για μια γυναίκα που δεν έχει κάνει σεξ να απευθύνεται σε ειδικούς τεχνητής γονιμοποίησης για να κάνει παιδί. Ωστόσο, πολλές παρθένες έχουν πάει στην κλινική της ζητώντας να καταψυχθούν τα ωάριά τους, είτε λόγω κάποιας εκφυλιστικής ασθένειας που βλάπτει το αναπαραγωγικό τους σύστημα είτε απλώς... για σιγουριά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου