27.4.18

ΒΙΝΤΕΟ - Άρχισε ο εμφύλιος πριν το τέλος τους.

Με εντολή από Μαξίμου; To δίδυμο Ακριβοπούλου-Καψώχα «εκτελεί» Τσακαλώτο μέσω ΕΡΤ 

Επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, εξαπέλυσαν οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρης Καψώχας, στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ.
Οι δύο δημοσιογράφοι της ΕΡΤ άφησαν αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών για τη συνέντευξή του στους Financial Times και συγκεκριμένα, για τη δήλωσή του ότι, μετά την έξοδο από τα Μνημόνια, οι αποστολές παρακολούθησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι πιθανόν πιο συχνές από τις εξαμηνιαίες αξιολογήσεις που συνηθίζονται για τις χώρες που έχουν βγει από προγράμματα στήριξης.
«Πιθανόν να είναι τρεις ή τέσσερις επισκέψεις, αντί για δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης να… βγουν από τα ρούχα τους. Πρώτος ο Σωτήρης Καψώχας επιτέθηκε στον υπουργό, υποστηρίζοντας ότι
οι δηλώσεις του αποτελούν «βόμβα», ιδιαίτερα μάλιστα όταν γίνονται την ημέρα που, από την Αθήνα, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, κάνει λόγο για «καθαρή έξοδο» της Ελλάδας από τα Μνημόνια.
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «κεραυνός εν αιθρία», έφτασε ακόμα και στο σημείο να υπενθυμίσει ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εκτός από υπουργός Οικονομικών, είναι και επικεφαλής της «Κίνησης των 53» εντός του ΣΥΡΙΖΑ -μια κίνηση, η οποία έχει αμφισβητήσει την «καθαρή» έξοδο από το μνημονιακό καθεστώς.
Μάλιστα, προχωρώντας έτι περαιτέρω, ο Σωτήρης Καψώχας διερωτήθηκε εάν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει δική του, διαφορετική «γραμμή» από την κυβέρνηση, στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, η οποία θα «σφίξει» τη μέγγενη ακόμα περισσότερο για την Ελλάδα.
Ο Σωτήρης Καψώχας πάντα με το… σιγοντάρισμα της Κατερίνας Ακριβοπούλου, αναρωτήθηκε εάν τελικά έχει δίκιο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που υπογραμμίζει ότι η έξοδος από το μνημονιακό καθεστώς δεν θα είναι είναι «καθαρή», ενώ προσέθεσε ακόμη ότι «κακώς κατηγορούμε τον Στουρνάρα», τονίζοντας ότι, εάν ισχύουν τα όσα είπε ο κ. Τσακαλώτος περί επιτροπείας και εκθέσεων προόδου για την Ελλάδα από τους ελεγκτές των δανειστών σε τριμηνιαία-τετραμηνιαία βάση, τότε αυτό θα είναι κάτι χειρότερο ακόμα και από την προληπτική γραμμή στήριξης!
Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την επίθεση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ στον Ευκλείδη Τσακαλώτο:


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου