28.4.18

To επόμενο κινητό σου μπορεί να έχει τρεις οθόνες

Οι κατασκευάστριες εταιρείες smartphones έχουν βαλθεί να φέρουν την τεχνολογική επανάσταση με τα νέα φουτουριστικά κινητά που έχουν στα σκαριά.
 Έτσι, μετά τις πληροφορίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου και ήθελαν την Apple να ετοιμάζει ένα νέο smartphone που θα ακυρώσει την touch screen, ήρθε η ‘απάντηση’ της Samsung με ένα πραγματικά εντυπωσιακό εγχείρημα.
Σύμφωνα με το κορεατικό ‘The Bell’, η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει μέσα στο 2019 ένα κινητό που δεν θα μοιάζει με κανένα απ’ όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα. 
Κι αυτό γιατί θα είναι αναδιπλούμενο κι εκτός από την κεντρική, αρχική οθόνη τρισήμιση ιντσών, θα ξεδιπλώνονται άλλες δύο, οι οποίες θα ενώνονται και θα φτάνουν συνολικά τις 7 ίντσες.
Το νέο Galaxy X, λοιπόν, θα διαθέτει τρεις OLED οθόνες και ουσιαστικά θα είναι μια γέφυρα ανάμεσα σε κινητά και τάμπλετ, παρέχοντας στο χρήστη μια πληθώρα δυνατοτήτων στη μεγάλη, αναδιπλούμενη, 7άρα οθόνη του.
Ακόμη βρίσκεται σε φάση σχεδιασμού (μέχρι το καλοκαίρι), ενώ η Samsung αρχικά θα το διαθέσει σε συγκεκριμένα κομμάτια στην αγορά, παρακολουθώντας τις πωλήσεις του. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε, για να το δοκιμάσουμε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου