24.6.18

Αποχαιρετά και η Αννίτα το"Ε"

Πάει και η Αννίτα Πάνια. Σήμερα και το Σάββατο 30 Ιουνίου κάνει εκπομπή και μετά τελειώνει το συμβόλαιο της με το «Ε».
Το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από την εκπομπή της.  «Θα είναι τόσο υποκριτικό να πω ότι χαίρομαι τόσο πολύ τις τελευταίες ημέρες που βρίσκομαι εδώ», είπε. Η παρουσιάστρια μίλησε στον αέρα για το θέμα αυτό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα ήταν υποκριτικό να πει ότι χαίρεται τις τελευταίες ημέρες που βρίσκεται εκεί.
Απευθυνόμενη στα … τηλεθεατόπουλά της  ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Θέλω να σας πω ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι η τελευταία που είμαστε στον αέρα εδώ, σε αυτό το κανάλι. Θα είμαστε μέχρι το Σάββατο. Κυριακή δεν θα είμαστε γιατί πάμε βάσει συμβολαίου που τελειώνει 30 Ιουνίου. Όλα θα τα ζήσουμε και όλα θα τα δούμε.
»Αλλά επειδή γράφτηκαν κάποια πράγματα θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Επειδή είδα να γράφεται ότι εγώ δεν θέλησα να τελειώσω με την εκπομπή της Κυριακής και ότι εγώ φρόντισα να φύγω πιο νωρίς… Αυτά δεν παίζουν!
»Τελειώνουμε το Σάββατο 30 Ιουνίου διότι τότε λήγει το συμβόλαιό μας. Όχι γιατί εμείς δεν θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε και την Κυριακή.
»Ξεκαθαρίζω γιατί τώρα τελευταία ότι πρόκειται να συμβεί εδώ, στη σχέση μου με τον σταθμό, το βλέπω όλως περιέργως γραμμένο πριν σε τυχαία δημοσιεύματα. Περιμένω να έρθει η ώρα να φύγω, να ησυχάσω, να πάω για διακοπές. Τι δεν ακούγεται ωραία; Που θέλω να τελειώσει η σεζόν να πάω για διακοπές; Μα, θα είναι τόσο υποκριτικό να πω ότι χαίρομαι τόσο πολύ τις τελευταίες ημέρες που βρίσκομαι εδώ. Προτιμώ να λέω την αλήθεια στους τηλεθεατές μου. Περιμένω να τελειώσει αυτή η σεζόν, η οποία στο τέλος της δεν αποτέλεσε για μένα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Οπότε, γιατί να πω ψέματα; Περιμένω να τελειώσει η σεζόν. Τι θες να πω; Να πω ότι χαίρομαι που έρχομαι εδώ και κάνω εκπομπή; Δεν χαίρομαι».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου