10.8.18

Αχαΐα: Έμεινε άφωνη όταν είδε την κληρονομιά από τον πατέρας της

Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία, που όμως είναι αληθινή και καταγράφεται σε πεδινό χωριό της Αχαΐας, με πρωταγωνιστές πατέρα και κόρη.
 Ο μεν πατέρας φαίνεται να έκρυβε καλά, επί πολλά χρόνια, ένα επτασφράγιστο μυστικό, η δε κόρη νόμιζε πως ονειρευόταν όταν αυτός, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, της αποκάλυψε κάτι που φάνταζε σαν σκηνή από παραμύθι!
Σχετικά πρόσφατα, ένας χωρικός και ταπεινός αγρότης, λίγο πριν αποβιώσει, κάλεσε τη θυγατέρα του και της είπε να πάει σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού τους, όπου εκεί θα έβρισκε δύο μεγάλα βαρέλια γεμάτα λίρες!
Μέσα στο πόνο της, για την απώλεια του ανθρώπου της, η ανύπαντρη κόρη, όχι μόνο δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, αλλά θεώρησε πως τα λόγια του ήταν απόρροια της ασθένειάς του και της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του, που έδειχνε να τον οδηγεί σύντομα στον θάνατο.
Μέρες αργότερα η κόρη θυμήθηκε τα λόγια του και πήγε στο σημείο που της είχε υποδείξει. Βρέθηκε μπροστά στον θησαυρό. Η τυχερή είναι πλέον ζάμπλουτη και απευθύνθηκε σε δικηγόρο της Πάτρας ώστε να δικαιολογήσει την προέλευση και να νομιμοποιήσει τον θησαυρό.

ximeronews

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου