9.8.18

Ζητάει διαζύγιο από τον άνδρα της γιατί φορά σέξι γυναικεία εσώρουχα

Αίτηση διαζυγίου μετά από εννέα χρόνια γάμου με τον άνδρα της, υπέβαλε μια Τουρκάλα, με την αιτιολογία ότι η ζωή της έγινε αφόρητη αφότου ο σύζυγός της άρχισε να φοράει «σέξι» στρίνγκ και καλσόν στο σπίτι.

Όπως αναφέρει ο συνήγορος της γυναίκας, που μίλησε στην Hürriyet, μετά την κατάθεση του διαζυγίου στο οικογενειακό δικαστήριο του Γκαζιοσμανσπάσα της Κωνσταντινούπολης, πριν από δυο χρόνια ο άτακτος σύζυγος άρχισε να βάζει μακιγιάζ και να φοράει γυναικεία ρούχα.
«Όταν η πελάτισσά μου προσπάθησε να συζητήσει το θέμα, άσκησε βία εναντίον της», είπε ο δικηγόρος.
«Η πελάτισσά μου βρίσκεται σήμερα σε κατάθλιψη. Δεν θέλει να συνεχίσει τον γάμο της. Θέλουμε διαζύγιο και αποζημίωση 200.000 τουρκικών λιρών» (33.000 ευρώ).
Την ίδια στιγμή, ο σύζυγος κατέθεσε δική του μήνυση, ισχυριζόμενος ότι η γυναίκα «τον προσβάλει ρωτώντας αν είναι άνδρας ή όχι», αμφισβητώντας και τη γονιμότητά του.
«Η σύζυγός υπονοεί ότι ο πελάτης μου έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, προσπαθώντας να τον εκβιάσει με αυτόν τον ισχυρισμό», ανέφερε ο δικηγόρος του άνδρα κατά την κατάθεση της μήνυσης, ζητώντας διαζύγιο χωρίς αποζημίωση

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου