2.8.18

Παρεξήγηση ήταν και πάει, στα Γρεβενά

Σε κακή συνεννόηση, παρεξήγηση κλπ οφείλετε η «άρνηση» του διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών να μη δεχθεί πρόταση της Μητρόπολης για έκτακτη αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους  στην Αττική.  
Ανάμεσα σε άλλα, με δήλωσή του ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, υποστηρίζει πως
Λόγω αδειών του προσωπικού και μεγάλης προσέλευσης εθελοντών αιμοδοτών στο νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμο να μην μετακινηθεί η κινητή μονάδα. Αναζητήθηκε ο δεσπότης αλλά δεν χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο, ώστε να ενημερωθεί εγκαίρως και να αλλάξει η ημέρα αιμοδοσίας.  
Και προσθέτει:
«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη τόσο από τον Σεβασμιότατο όσο και από τους πολίτες που προσήλθαν στο πνευματικό κέντρο προκειμένου να προσφέρουν αίμα. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της «κακής» συνεννόησης. Θεωρώ ότι ένα ατυχές γεγονός δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στη μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.
Θεωρώ ότι ένα ατυχές γεγονός δεν μπορεί να γίνει αφορμή για εκφράσεις «απάνθρωπη και ανήθικη συμπεριφορά».
Ας μη δώσουμε μεγαλύτερη σημασία από όση πρέπει στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί μια αιμοδοσία. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω, τι διαφορά έχει αν η αιμοδοσία πραγματοποιηθεί στο χώρο του νοσοκομείου ή του πνευματικού κέντρου;!
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω τους «καλοθελητές» των «βαριών εκφράσεων», αν κρίνουν τη Διοίκηση και εμένα προσωπικά από ένα μεμονωμένο γεγονός ή από το σύνολο του έργου μας. Ας σκεφτούν πόσους Ιατρούς είχε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών πριν δυο χρόνια και πόσους έχει σήμερα, πόσους νοσηλευτές είχε πριν δύο χρόνια και πόσους σήμερα, πόσοι ασθενείς εξυπηρετούνταν ημερησίως πριν δυο χρόνια και πόσοι σήμερα, πόσα χειρουργεία πραγματοποιούνταν πριν δυο χρόνια και πόσα σήμερα.
Να αναφέρω ότι το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας πραγματοποιεί 1-2 εξορμήσεις για αιμοληψίες μηνιαίως, με συλλογή 40-50 φιαλών ανά εξόρμηση. Την τελευταία εβδομάδα εντός του νοσοκομείου, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 40 αιμοληψίες από πολίτες που αυτοβούλως προσήλθαν στο νοσοκομείο».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου