3.8.18

ΦΩΤΟ - Ονειρικός γάμος Πατρινών στην Βοιδοκοιλιά και Costa Navarino !


Ένα μαγευτικό και ονειρικό σκηνικό στήθηκε από την wedding planner Ιρένε Σταυριανού, ιδιοκτήτρια του «Crystal Stones», για τον γάμο των γνωστών πατρινών Βασίλη Γεωργακόπουλου και Πηνελόπης Παναγιωτοπούλου.

Η νύφη, με νυφικό από τον οίκο νυφικών «STYLIANOS», ευτυχισμένη, έλαμπε μέσα στο παραμυθένιο φόντο που είχε διακοσμηθεί στον υπέροχο χώρο του «O'mega Yacht Club» που ανέδειξε όλο το φάσμα των συναισθημάτων της ξεχωριστής αυτής μέρας.

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε και στην «next day» φωτογράφιση στο «Costa Navarino» και στην ειδυλλιακή παραλία της Βοιδοκοιλιάς. 

Ο φωτογραφικός φακός της Ολίβιας Ανθοπούλου που αποτυπώνει από την αρχή όλες τις ευτυχισμένες στιγμές αυτού του εντυπωσιακού γάμου, υπερθεματίζει το υπέροχο τοπίο και το μαγευτικό σκηνικό της Crystal Stones.
Αν ονειρεύεστε ένα γάμο ξεχωριστό, ιδιαίτερο και σχεδιασμένο στην παραμικρή του λεπτομέρια, απευθυνθείτε στους επαγγελματίες του Crystal Stones.

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού με την Ιρένε Σταυριανού, η οποία με την εμπειρία που διαθέτει στη διοργάνωση γάμων και εκδηλώσεων, θα κάνει αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε, πραγματικότητα.

Επικοινωνήστε εδώ:
Crystal
Stones
Αγ. Νικολάου 30, Πάτρα
Τ. 6974 844112



πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου