25.9.18

ΠΡΟΣΟΧΗ - Η παράκληση του Σάκη Αρναούτογλου προς τους κατοίκους της δυτικής,κεντρικής και νότιας Ελλάδας

Με νέα του ανάρτηση ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την ανάγκη σωστής ενημέρωσης των κατοίκων της Δυτικής Ελλάδας, λόγω της δημιουργίας βαθέος βαρομετρικού χαμηλού στο Ιόνιο.

Πρόκειται για φαινόμενο που δημιουργεί ανησυχίες στους μετεωρολόγους για την τελική του ένταση και την πορεία που θα διαγράψει, κάτι που καταγραφεί στο μήνυμα του στη σελίδα του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο έμπειρος προγνωστης καιρού της ΕΡΤ καταγραφεί όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το φαινόμενο που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί ακόμα και σε Μεσογειακό Κυκλώνα.

Αναλυτικά όσα γράφει

Παράκληση!
Θα παρακαλούσα τις φίλες και τους φίλους που βρίσκονται ή θα βρίσκονται κυρίως στη δυτική κεντρική και νότια Ελλάδα το ερχόμενο Σαβ/κύριακο να παρακολουθούν γενικά τα δελτία καιρού για την περαιτέρω εξέλιξη του βαθέος βαρομετρικού χαμηλού που σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία αναμένεται να σχηματιστει ανοιχτά του Ιονίου πελάγους το επόμενο 48ωρο, για την ακριβή πορεία του οποίου δεν μπορούν προς το παρόν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα! . Αν δεν σας κάνει κόπο κοινοποιήστε το σε φίλους και γνωστούς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου