" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

27.9.18

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ - Χάθηκε λόγω δάκου η παραγωγή ελαιολάδου

Με ευθύνη της κυβέρνησης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης , άλλη μία χρονιά χάθηκε μεγάλο μέρος της παραγωγής ελαιόλαδου και υποβαθμίστηκε ποιοτικά το προϊόν από τις προσβολές ΔΑΚΟΥ . 

Οδηγώντας τους ελαιοπαραγωγούς σε απόγνωση και καταστρέφοντας έναν στρατηγικό τομέα της οικονομίας του Νομού μας αλλά και όλης της Επικράτειας. Οι φιέστες της κυβέρνησης για Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής είναι προφανώς για κάποιους «άλλους» και δεν αφορούν τους μικρομεσαίους αγρότες, Είναι ξεκάθαρο πια πως η πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων που την εφαρμόζουν, μας οδηγεί στο ξεκλήρισμα. Καλούμε όλους τους ελαιοπαραγωγούς να συμμετάσχουν μαζικά στις άμεσες διεκδικήσεις μας αλλά και στην οργάνωση του αγώνα μας για μία ριζική λύση. ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ 1. Να γίνει εκτίμηση της ζημιάς από την καθυστερημένη έναρξη της δακοκτονίας 2. Αποζημίωση των πληγέντων ελαιοπαραγωγών. 3. Δακοκτονία με πλήρη ευθύνη του κράτους έγκαιρα και έγκυρα. 4. Πρόσληψη του απαραίτητου επιστημονικού, διοικητικού και εργατικού προσωπικού από την Περιφέρεια για την εκτέλεση και τον έλεγχο της δακοκτονίας.

 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου