28.3.19

Γιατί τόση εμπάθεια κε Πλεμμένε ;

Τον καταλάβαμε ακόμη μία φορά τον κ.Ντίνο Πλεμμένο .

Το ότι αντιπαθεί βαθύτατα τον Αντώνη Σαμαρά το ξέρει ο κόσμος όλος .Το ότι γίνεται κάθε φορά χαλί να τον πατήσει ο πρόεδρος Παυλόπουλος επίσης .
Το ότι δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο ποιο σκληρός εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ , ο Σαμαράς ,δεν θέλει να χαριεντίζεται με τον ποιο τυφλό υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ  Προκόπη Παυλόπουλο ,άντε να το δεχθούμε κι αυτό.

Εκτός βέβαια αν ο συμπαθής εκδότης της Ελευθερίας  « Ντινάκιας » πιστεύει ότι ο Παυλόπουλος στηρίζει τη Ν.Δ. και τον Μητσοτάκη ,οπότε θα πρέπει να ανησυχούμε για την ορθοκρισία της εφημερίδας του….

Το να θεωρεί όμως ο κος Πλεμμένος τον τέως Πρωθυπουργό  «έπηλυ» στην Μεσσηνία ,δηλαδή ξενόφερτο και δεύτερης κατηγορίας πολίτη ,ξεπερνάει κάθε όριο .
Και ενοχλεί κάθε σοβαρό άνθρωπο .

Λησμονεί ότι η οικογένεια Σαμαρά βρίσκεται στην Πύλο από τον προπερασμένο αιώνα ;
Λησμονεί ότι ο αείμνηστος πατέρας του Αντώνη ,Κωνσταντίνος Σαμαράς ,γεννήθηκε τα πρώτα χρόνια του 1900 στην Πύλο;

Ξεχνάει ότι ο καρδιολόγος Σαμαράς προσέφερε ως  γιατρός  στον κάθε Μεσσήνιο την προσωπική του ιατρική φροντίδα για να γίνει για τον νομό μας ένας γιατρός – μύθος;

Και πάνω από όλα πως αποκαλεί ξενόφερτο ο κ.Πλεμμένος έναν πολιτικό όπως ο Αντώνης Σαμαράς ,που ασταμάτητα επί 42 χρόνια υπηρετεί και εκλέγεται στην Μεσσηνία ;

Πως διέγραψε ο συμπαθής εκδότης από την προφανώς φανατική αριστερή του μνήμη ,όλα όσα οι υπόλοιποι Μεσσήνιοι πέρα και πάνω από κόμματα γνωρίζουν.
Πώς διέγραψε ο κ Πλεμμένος το συνεχές και τεράστιο έργο του Αντώνη Σαμαρά για τον τόπο του;

Έργο για το οποίο υπερηφανεύεται παντού στον κόσμο ο κάθε Μεσσήνιος !
Έργο ενός δικού μας Μεσσήνιου Έλληνα Πρωθυπουργού!

Γι΄αυτό και κύριε Πλεμμένε ζητώ συγνώμη αλλά θα το πώ,ο ένας θα παραμείνει στην ιστορία της Μεσσηνίας γνωστός ως « Αντώνης » ενώ ό άλλος ως «Πάκης» . 
Όπως λέμε «Ντινάκιας »….

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου